Επιστολή προς τον Θεολόγο Παναγιωτάκη, Πλοιοκτήτη της Fast Ferries

ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ
ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αρ. Πρωτ. 5004/2016

                                                       Τήνος 27/05/2016

Προς

τον κ. Θεολόγο Παναγιωτάκη, Πλοιοκτήτη της Fast Ferries
Σκουζέ 10
18536 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Αξιότιμε κύριε Παναγιωτάκη,

Η Ιερά Σύνοδος της Καθολικής Ιεραρχίας της Ελλάδος εκτιμά την ευγενική σας χειρονομία να χορηγήσετε  τη δωρεάν μετάβαση όλων των μελών της από την Τήνο στη Νάξο και από τη Νάξο στην Τήνο στις 21 και 22 Μαΐου προκειμένου να επισκεφθούν την έδρα της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Νάξου-Τήνου-Άνδρου -Μυκόνου και να τελέσουν εκεί πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στον Μητροπολιτικό της Ναό στο Κάστρο της Νάξου.

Σας ευχαριστούμε θερμά και ταυτόχρονα σας συγχαίρουμε για την ευγένεια και την άψογη συμπεριφορά του πλοίαρχου, των αξιωματικών και του πληρώματος  του ΟΓ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, διότι όπως διαπιστώσαμε υπηρετούν την FastFerriesμε τρόπο που τιμούν τον πλοιοκτήτη της, αλλά και όλο το ναυτιλιακό κόσμο.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον αρχιθαλαμηπόλο κ. Καλημέρη Διονύσιο, ο οποίος φροντίζει το  ΟΓ Αικατερίνη Π. ως να είναι το σπίτι του. Συγχαρητήρια επίσης οφείλονται και στον Ναυτικό Πράκτορά σας στην Τήνο, κ. Νικόλαο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος διακρίνεται για την ευγενική και άψογη εξυπηρέτηση όλων των ταξιδιωτών.

Ευχόμαστε ο Κύριος, με τις ικεσίες του  Αγίου  Νικολάου  να ευλογεί  εσάς,  την  οικογένειά  σας  και  την  μεγάλη  οικογένεια  της Fast Ferries για  να υπηρετείτε  με  την  ευγένεια και την καλοσύνη του  ταξιδιώτες σας  με τα τρία θαυμάσια πλοία σας που εξυπηρετούν τόσο καλά τις Κυκλάδες. Ευχόμαστε να είναι πάντοτε σε πληρότητα και καλοτάξιδα. Ευχαριστούμε θερμά.

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

+Φραγκίσκος
Επίσκοπος, πρώην Σύρου-Θήρας-Κρήτης

                                                                                                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ       

                                                                 +Νικόλαος
Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 25ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 28 Σεπτεμβρίου 2023                                     Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου