ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΡΙΤΑΣ ΝΑΞΟΥ-ΤΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΚΑΡΙΤΑΣ ΝΑΞΟΥ – ΤΗΝΟΥ
Φιλανθρωπική Οργάνωση της Καθολικής Εκκλησίας
Σωματείο αναγνωρισμένο

Αγαπητοί μας,

Όπως έχετε ενημερωθεί τη προσεχή Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 πρόκειται στη Ξινάρα να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των αντιπροσώπων της Κάριτας από όλες τις ενορίες της Αρχιεπισκοπής Νάξου – Τήνου προκειμένου να διενεργηθούν εκλογές και να προκύψει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της τοπικής μας Κάριτας.

Όλο το προηγούμενο διάστημα όπως θα θυμάστε πραγματοποιήθηκαν κατά τόπους ενημερώσεις για το έργο που υλοποιεί η Κάριτας Τήνου αλλά και για να τεθούν οι βάσεις ώστε να γίνει και η τοπική μας Κάριτας Αναγνωρισμένο Σωματείο όπως είναι ήδη από πολλά χρόνια η Κάριτας Αθήνας και η Κάριτας Σύρου.

Η νομική κατοχύρωση της Κάριτας Τήνου πραγματοποιήθηκε τελικά τον περασμένο Ιούλιο από το Πρωτοδικείο Σύρου. Κάθε σωματείο και φιλανθρωπική οργάνωση σύμφωνα με το νόμο και το εγκεκριμένο καταστατικό της οφείλει να έχει Υποστηρικτές, Μέλη ή και Φίλους.

Με βάση τα παραπάνω ζητούμε από όσα άτομα έχουν ήδη δηλώσει Υποστηρικτές της Κάριτας Τήνου αλλά και ίσως επιπλέον άτομα που επιθυμούν, να τακτοποιήσουν την ετήσια συνδρομή τους ώστε ανάλογα με τον αριθμό τους να αναδειχθούν οι αντιπρόσωποι των ενοριών και να πραγματοποιηθούν οι εκλογές. Σημειώνουμε στο σημείο αυτό ότι η ετήσια ενίσχυση έχει οριστεί στο ελάχιστο ποσό των 6 ευρώ ανά άτομο. Όσοι εγγραφούν Φίλοι της Κάριτας δεν έχουν καμιά οικονομική υποχρέωση όμως και αυτοί όπως φυσικά οι Υποστηρικτές θα λαμβάνουν ενημέρωση α) για τον απολογισμό του έργου που πραγματοποιεί η Κάριτας Νάξου – Τήνου και β) για τα προγράμματα βοήθειας προς άτομα ή οικογένειες στα οποία θα συμμετέχει η τοπική μας Κάριτας.
 

Η ηθική ή/και η πρακτική ενίσχυσή σας, τιμά τις προσπάθειές μας. 

 

Από την Κάριτας Νάξου Τήνου 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πανήγυρη της Πεντηκοστής (Α)

ΠΑΝΗΓΥΡΗ  ΤΗΣ  ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ (Α)   ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Η αγάπη του Θεού, χάρη στο Άγιο Πνεύμα που μας δόθηκε, υπερχείλισε τις καρδιές μας. Αλληλούια.

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου