Ισπανία: Πέντε βιολογικές αδελφές έγιναν μοναχές

ΙΣΠΑΝΙΑ: ΠΕΝΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΝΑΧΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΑΓΜΑ!

Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου! Αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε ένα βίντεο από τη Μονή “Iesu Communio”, που βρίσκεται στην πόλη Burgos, στα βόρεια της Ισπανίας, πληροφορώντας την ευρύτερη καθολική κοινότητα της Ευρώπης ότι σε αυτήν έχουν μονάσει πέντε (5) βιολογικές αδελφές! Πρόκειται για όλα τα κορίτσια της συγκεκριμένης οικογένειας που έχει και δύο αγόρια.

Πρώτη αποφάσισε να ακολουθήσει τη μοναχική ζωή η Jordan. Την “ακολούθησαν” ένα χρόνο αργότερα η Francesca και η Amanda. Δύο μήνες αργότερα η μεγαλύτερη από τις αδελφές, η Ruth Marie έλαβε την ίδια απόφαση. Έξι μήνες αργότερα η Nazareth “έκλεισε” τον οικογενειακό κύκλο.

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι αδελφές αναφέρουν ότι δεν το είχαν συζητήσει μεταξύ τους! Η Αδ. Amanda είπε “Είναι μεγάλη έκπληξη ότι ο Κύριος μάς κάλεσε και τις πέντε αδελφές στη μοναχική ζωή, εντός δύο ετών περίπου. Δεν είχαμε συζητήσει μεταξύ μας για τις κλήσεις μας. Ο Θεός έχει τα δικά του σχέδια και γνωρίζει το χρόνο και τον τόπο για τον καθένα μας…”.

Πληροφορίες και φωτογραφία από καθολικό ιστότοπο Aleteia

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
Μέλος Συνοδικής Επιτροπής ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Νόμος για την ευθανασία στη Γαλλία;

Ο Μακρόν θέλει τον νόμο.Και φαίνεται πως θα τον αποκτήσει Η Γαλλική Εθνοσυνέλευση καλείται σε τρίτη και –όπως όλα δείχνουν– τελική ψηφοφορία. Ύστερα από το

«Ο Θεός ας χαρίσει μια δίκαιη ειρήνη»

Προς τον ίδιο ουρανό, από όπου μέχρι και τη διάρκεια της περασμένης νύχτας εκτοξεύονταν πύραυλοι που κατέστρεψαν πολιτικές υποδομές, ο Kαρδινάλιος Matteo Maria Zuppi, από το