Υπόλογοι στο Θεό όσοι σκοτώνουν αμάχους στο Χαλέπι

Υπόλογοι στο Θεό όσοι σκοτώνουν αμάχους στο Χαλέπι

Όσοι βομβαρδίζουν το Χαλέπι και σκοτώνουν αμάχους «είναι υπόλογοι έναντι του Θεού», δήλωσε ο πάπας Φραγκίσκος. Μιλώντας στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, στη Ρώμη, ο Πάπας χαρακτήρισε το Χαλέπι «μαρτυρική πόλη, όπου πεθαίνουν όλοι».

Οι δυνάμεις του συριακού καθεστώτος, με την ενεργό υποστήριξη της Ρωσίας έχουν εξαπολύσει επιχείρηση για την κατάληψη των ελεγχόμενων από τους Σύρους αντάρτες συνοικιών της πόλης.

Τα αεροπορικά πλήγματα από τα συριακά και τα ρωσικά αεροσκάφη ισοπεδώνουν κτήρια στις πολιουρκούμενες περιοχές, πολλές φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας.

«Απευθύνομαι στη συνείδηση όσων είναι υπεύθυνοι για τους βομβαρδισμούς, οι οποίοι μία ημέρα θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Θεό και θα πρέπει να δώσουν λογαριασμό», κατέληξε ο Πάπας.

Πηγή: http://www.multinews.gr

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 19ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 13 Αυγούστου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΝΤΙΑΝΟΥ

  Εξελέγη Πάπας το 230, περίοδο που ο χριστιανισμός κατόρθωσε να οργανωθεί καθώς ο αυτοκράτορας Αλέξανδρος Σεβήρος ήταν αρκετά ανεκτικός με το θρησκευτικό ζήτημα. Εντούτοις,

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου