ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Τη Δευτέρα το βράδυ 5  Φεβρουαρίου 2018 η στράτα μας, μάς  οδήγησε στην Καφετέρια LA STRADA. Εκεί συναντήθηκε ένας μεγάλος αριθμός κατοίκων του νησιού που αγαπά και εκτιμά το πιο συμπαθητικό σωματείο της Τήνου που είναι το «έχουμε δικαίωμα» των ΑΜΕΑ  

Ήταν μια βραδιά ξεχωριστή, οι αρχές του τόπου , οι φίλοι και γνωστοί των ΑΜΕΑ, εκπρόσωποι της Ορθοδόξου Εκκλησίας και ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος των Καθολικών Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου π. Νικόλαος.

Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ανθρώπινη και ζεστή. Τα χαμόγελα ξεκινούσαν από τα μέλη των ΑΜΕΑ και μεταδιδόταν σε όλες και σε όλους τους παρόντες. Όλοι ένιωθαν τόσο όμορφα βλέποντας αυτούς τους συνανθρώπους μας να υστερούν μεν σε κάποια φυσικά χαρίσματα αλλά ξεχωρίζουν σε χαρίσματα  ψυχής και ξέρουν να νιώθουν χαρούμενοι και ευτυχισμένοι ακόμη και μέσα από κάποιες ειδικές ανάγκες.

Οι άνθρωποι αυτοί αποτελούν μια ομάδα ανθρώπων με ιδιαίτερες ικανότητες στο να μεταδίδουν στους άλλους την αισιοδοξία τους, την ελπίδα τους,  τη δύναμη της ψυχής τους και προπάντων την δυνατή πίστη τους. Αξίζουν αληθινά  το σεβασμό μας και την αγάπη μας αλλά και το ευχαριστώ μας γι’ αυτή την πολύτιμη προσφορά τους.

Η όλη εκδήλωση που έγινε για την κοπή της πίτας του έτους 2018 και ήταν τόσο όμορφα οργανωμένη που αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο κ. Γρηγόρη Κανακάρη, τα μέλη του Δ.Σ αυτού του σωματείου, τους συνεργάτες τους και τους εθελοντές μουσικούς που ήρθαν εκεί για να βάλλουν τη δική τους ευχάριστη νότα στην όλη εκδήλωση.

Ο Αρχιεπίσκοπος στο χαιρετισμό του είπε ε μεταξύ άλλων:

Αγαπητοί μου είστε το πιο συμπαθητικό σωματείο του νησιού μας.

Η αγάπη μας είναι δεομένη και αυτό δεν χρειάζεται να σας το αποδείξω , αρκεί να κοιτάξετε πόσοι είναι σήμερα εδώ παρόντες που ήλθαν να σας τιμήσουν. Έξω από το χώρο αυτό υπάρχουν και τόσοι άλλοι που σας αγαπούν και σας σέβονται. Η συμπάθεια μας προς τα πρόσωπά σας δεν προκαλείται μόνο από  την ομορφιά και την ευφροσύνη των προσώπων σας  αλλά προπάντων τη δύναμη της ψυχής και της πίστης που διάθετε και μεταδίνετε. Σας ευχαριστούμε.

Σας εύχομαι μια όμορφη χρονιά για σας για τους γονείς σας που διπλά σας αγαπούν και σας φροντίζουν, για όλους τους φίλους σας που είναι τόσο πολλοί.

Προσωπικά θα είμαι πάντα κοντά σας με τις λίγες οικονομικές δυνατότητες που διαθέτω. διότι ξέρετε ότι ΑΜΕΑ υπάρχουν και στον οικονομικό τομέα. Να ξέρετε η καρδιά μου ευτυχώς ακόμη ξέρει να ξεχωρίζει ποιους ανθρώπους να αγαπά περισσότερο και να είστε βέβαιοι ότι πρώτοι απ’ όλους είστε εσείς.

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ 34ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 26 Νοεμβρίου 2022                                              Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το Πνεύμα

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου