Τελική Αξιολόγηση Υλοποίησης Προγράμματος “Αγαπώ και Προσφέρω”

Τελική Αξιολόγηση Υλοποίησης Προγράμματος "Αγαπώ και Προσφέρω"

Αναρτήθηκε στη επίσημη σελίδα της τοπικής μας Κάριτας Νάξου – Τήνου  η αναλυτική αξιολόγηση του διετούς προγράμματος "Αγαπώ και Προσφέρω" το οποίο θυμίζουμε οτι υλοποιήθηκε με επιχορήγηση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. 

Η αξιολόγηση αποτελεί σύνθεση των επιμέρους αξιολογήσεων των λειτουργών του προγράμματος, των ωφελουμένων αλλά και των καταστημάτων που συνεργάστηκαν.  Από το συγκεκριμένο πρόγραμμα ωφελήθηκαν σε μηνιαία βάση και για διάστημα δυο ετών περισσότερες από 120 οικογένειες στα νησιά Τήνο (το μεγαλύτερο ποσοστό), Νάξο και Άνδρο. 

Στην αξιολόγηση αναλύονται οι στόχοι και οι προδιαγραφές του προγράμματος εκ μέρους του χορηγού, οι ιδιαίτερες ανάγκες, τα χαρακτηριστικά και οι προτεραιότητες που ελήφθησαν υπόψη από την Κάριτας Νάξου – Τήνου, ο θετικός αντίκτυπος που το πρόγραμμα είχε στις οικογένειες, στην οργάνωση αλλά και στην τοπική κοινωνία/οικονομία των τριών νησιών ενώ τέλος δεν αγνοούνται οι δυσκολίες και οι προβληματισμοί που προέκυψαν κατά την εφαρμογή του. 

Η αξιολόγηση ολοκληρώνεται με προτάσεις και ιδέες για μελλοντικές δράσεις και προγράμματα. 

Το συνολικό κείμενο στον παρακάτω σύνδεσμο: http://caritas-ntm.gr/nea.html

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πρόγραμμα Ενοριών 3-4 Δεκεμβρίου 2022

 Οικισμός Ενορία 3-4 Δεκεμβρίου 2022 Αγάπη Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως της Θεοτόκου  Κυριακή

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας.

ΠΑΡΑχΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 1ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ 2 Δεκεμβρίου 2022                                   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου