Τα «χρόνια πολλά» του Βενέδικτου στον Φραγκίσκο

Τα  «χρόνια πολλά» του Βενέδικτου στον Φραγκίσκο

Δεν μπορούσαν να λείπουν  αυτή την ημέρα, πλούσια σε μηνύματα,  email και tweet, οι ευχές του επιτίμου Πάπα Βενέδικτου 16ου  στον διάδοχό του Πάπα Φραγκίσκο για την 80η επέτειο των γενεθλίων του.  

Ο επίτιμος Πάπας  – εξηγεί το Γραφείο Τύπου της Αγίας Έδρας  – έστειλε  ένα πολύ εγκάρδιο γραπτό μήνυμα  το οποίο εκτιμήθηκε ιδιαίτερα.

Το απόγευμα  τον κάλεσε προσωπικά στο τηλέφωνο. Εκτός από αυτό ο Βενέδικτος  του έστειλε τρία μικρά δώρα  τα οποία ο  Πάπας Φραγκίσκος τα προσέλαβε ως δώρα συμβολικά και πολύ προσωπικά και για τους  δύο. 

Η ημέρα για τον Πάπα Φραγκίσκο  πέρασε  ήρεμα, όπως και είχε προβλεφθεί, και ο Πάπας την έζησε  με μεγάλη χαρά. Έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος  για την παρουσία πολλών παιδιών,  εφήβων και νέων  στην ακρόαση που έγινε για την κοινότητα της Nomadelfia.

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 19ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 13 Αυγούστου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΝΤΙΑΝΟΥ

  Εξελέγη Πάπας το 230, περίοδο που ο χριστιανισμός κατόρθωσε να οργανωθεί καθώς ο αυτοκράτορας Αλέξανδρος Σεβήρος ήταν αρκετά ανεκτικός με το θρησκευτικό ζήτημα. Εντούτοις,

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου