ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ. ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ!

ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ. ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ!

Πριν από λίγο καιρό είχαμε μια δεκαριά πλοία από Ραφήνα για Τήνο και τρία ή τέσσερα από Πειραιά. Αυτό θα ξαναγίνει, Θεού θέλοντος, κατά το Πάσχα. Σήμερα όμως τι γίνεται;

Κάποιος Τήνιος αποφάσισε για σοβαρούς λόγους να πάει από την Τήνο στη Νάξο αυτή την εβδομάδα και να τι μας κατάγγειλε:

«Την Δευτέρα φρόντισα να βγάλω εισιτήριο από Τήνο για να πάω τη Τρίτη από Τήνο στη Μύκονο και από εκεί να πάρω άλλο πλοίο και να πάω στη Νάξο.

Λίγες ώρες πριν από την Τρίτη ενημερώθηκα από φίλο μου, ότι την Τρίτη δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο από Μύκονο για Νάξο, διότι ακυρώθηκε. Επικοινώνησα με το αρμόδιο Πρακτορείο και μου επιβεβαίωσε την ακύρωση του δρομολογίου.

Ευτυχώς που η εργασία μου για την Τετάρτη. Αποφάσισα τότε να βγάλω εισιτήριο για την Τετάρτη και να αλλάξω εκείνο που είχα βγάλει την Τρίτη για να φθάσω στη Μύκονο.

Την Τρίτη το μεσημέρι, ενώ είχα τα εισιτήριά μου στην τσέπη, ενημερώθηκα αυτή τη φορά από τη Εταιρία ότι ούτε την Τετάρτη θα γίνει το δρομολόγιο από Μύκονο για Νάξο.

Τότε αναγκάστηκα να αλλάξω και το εισιτήριό μου για Μύκονο από Τήνο και από Μύκονο για Νάξο και να βγάλω άλλα εισιτήρια την Πέμπτη για Σύρο και από εκεί για Νάξο».

Και η ημερομηνία έγραφε 16 Οκτωβρίου 2018!!!!!!

Έφυγαν οι επισκέπτες μας, έφυγαν οι τουρίστες και εμάς κανείς δεν μας βάζει σημασία διότι έτυχε να είμαστε ντόπιοι!!!

 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 19ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 11 Αυγούστου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΛΑΡΑΣ

  Το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων του 1211 ή 1212 μια όμορφη δεκαοχτάχρονη νεαρή φεύγει από το πατρικό της στην Ασίζη και πηγαίνει στην

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου