ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΣΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΣΜΩΝ  ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ

Η Καθολική Ιεραρχία της Ελλάδος κατά την χθεσινή της απογευματινή Συνεδρίαση της τακτικής Φθινοπωρινής Συνόδου της δέχθηκε σε συνεργασία το νομικό Συμβούλιο της και τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου.

Από το νομικό συμβούλιο ήταν παρόντες οι: κα Λύδα Ρούσσου, κ. Γεώργιος Κωνστάντες, κ. Νικόλαος Δούναβης και κ. Δημήτριος Λεβαντής. Συμμετείχε επίσης ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου κ. Σεβαστιανός Ρούσσος.

Η Ιερά Σύνοδος εξέτασε αρκετά θέματα που προκύπτουν από την εφαρμογή του νόμου 4301/2014 και με τον Διευθυντή Τύπου θέματα σχετικά με την αξιοποίηση των ΜΜΕ του Γραφείου και την βελτίωση της ενημέρωσης που παρέχουν τα ηλεκτρονικά μέσα που χρησιμοποιεί: cen.gr. icen.grκαι το ΔΕΛΤΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΔΗΕ).

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχήθηκε στον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο ΡΚαθολικών Τήνου κ. Ιωσήφ

Σήμερα το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ , συνοδευόμενος από Αρχιερατικό Επίτροπο Τήνου, Πρωτοπρ. Γεώργιο Φανερό, μετέβη στο Επισκοπείο της ΡΚαθολικής Αρχιεπισκοπής και ευχήθηκε

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΡΙΤΗ  ΤΗΣ 4ης  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΡΑΚΟΣΤΗΣ 28 Μαρτίου 2023    Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου