ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗ

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗ

Η πρόσκληση που έλαβα ήταν σαφής: «Ο ΑΪ- ΒΑΣΙΛΗΣ βρέθηκε άδικα στη φυλακή. Τα δώρα στα μικρά παιδιά να δώσει δεν μπορεί. Ελάτε φίλοι μας καλοί στη διαδήλωση αυτή τον Αϊ-Βασίλη  nα βγάλουμε όλοι απ’ το κελί.»

Παρόλο που δεν συνηθίζω να πηγαίνω σε συλλαλητήρια, σ’ αυτό πήγα διότι η πρόσκληση ήταν από τη Συντονιστική Επιτροπή την οποία αποτελούσαν οι μαθήτριες και οι μαθητές της Β’ Τάξης ου 2ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου.

Τελικά ούτε εγώ χρειάστηκα ούτε και ό πολύ μεγάλος αριθμός των γονέων – συγγενών και φίλων των μαθητών. Τα κατάφεραν μια χαρά χάρη στην προσπάθεια των δασκάλων τους που θέλησαν μέσα από  διασκευασμένο παραμύθι  του Ευγένιου Τριβιζά « Ο Αϊ-Βασίλης στη φυλακή με τους 83 μικρούς αρουραίους»

Τα παιδιά έδειξαν όλο τους το ταλέντο και την μεγάλη του προσπάθεια να ελευθερώσουν τον Αϊ-Βασίλη από τη φυλακή, ώστε και φέτος να μη στερηθούν τα δώρα του.

Αξίζουν συγχαρητήρια τα παιδιά, ο Διευθυντής και το διδακτικό προσωπικό που συνεργάστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε τελικά να πετύχουν το σκοπό τους να ελευθερώσουν τον Αϊ-Βασίλη και να ικανοποιήσουν όσους  παρευρέθηκαν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους του 2017.

Εύχομαι ο Άγιος Βασίλης να φέρει σε κάθε μαθητή και μαθήτρια το δώρο που ποθεί και στο Σχολείο τους «μια μεγάλη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων» που τους λείπει και τόσο είναι απαραίτητη για να μπορέσει να καλύψει άνετα τις όμορφες πρωτοβουλίες του διδακτικού προσωπικού του 2ουΔημοτικού Σχολείου Τήνου.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου