Στην Ρώμη ο Βαρθολομαίος! Χοροστάτησε στην Οικουμενική προσευχή στην Βασιλική της Σάντα Μαρία

8

Στην Ρώμη ο Βαρθολομαίος! Χοροστάτησε στην Οικουμενική προσευχή στην Βασιλική της Σάντα Μαρία

ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ: Στην Ρώμη βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος για να συμμετάσχει στη Διεθνή Συνάντηση με θέμα “Κανένας δεν σώζεται μόνος του – Αδελφοσύνη και Ειρήνη”, που οργανώνει η Κοινότητα Sant’ Egidio, καθώς επίσης και για να λάβει τον τίτλο του επιτίμου Διδάκτορος από το Ποντιφικό Πανεπιστήμιο Antonianum.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος χοροστάτησε στην Οικουμενική προσευχή που πραγματοποιήθηκε στην Βασιλική της Σάντα Μαρία στο Τραστέβερε.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο ταξίδι του κ. Βαρθολομαίου αποτελεί και η συνάντηση του με τον Πάπα Φραγκίσκο.
Υπενθυμίζεται πως ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος συνοδεύεται από τον Σεβ. Μητροπολίτη Γαλλίας κ. Εμμανουήλ, τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό και τον Ιερολ. Πατριαρχικό Διάκονο Ιάκωβο Krochak.

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 15ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 19 Ιουλίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 15ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 18 Ιουλίου 2024 Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου