Στην Ρώμη ο Βαρθολομαίος! Χοροστάτησε στην Οικουμενική προσευχή στην Βασιλική της Σάντα Μαρία

8

Στην Ρώμη ο Βαρθολομαίος! Χοροστάτησε στην Οικουμενική προσευχή στην Βασιλική της Σάντα Μαρία

ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ: Στην Ρώμη βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος για να συμμετάσχει στη Διεθνή Συνάντηση με θέμα “Κανένας δεν σώζεται μόνος του – Αδελφοσύνη και Ειρήνη”, που οργανώνει η Κοινότητα Sant’ Egidio, καθώς επίσης και για να λάβει τον τίτλο του επιτίμου Διδάκτορος από το Ποντιφικό Πανεπιστήμιο Antonianum.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος χοροστάτησε στην Οικουμενική προσευχή που πραγματοποιήθηκε στην Βασιλική της Σάντα Μαρία στο Τραστέβερε.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο ταξίδι του κ. Βαρθολομαίου αποτελεί και η συνάντηση του με τον Πάπα Φραγκίσκο.
Υπενθυμίζεται πως ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος συνοδεύεται από τον Σεβ. Μητροπολίτη Γαλλίας κ. Εμμανουήλ, τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό και τον Ιερολ. Πατριαρχικό Διάκονο Ιάκωβο Krochak.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 3ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 27 Ιανουαρίου 2023                                       Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν

Πρόγραμμα Ενοριών

   Οικισμός Ενορία 28–29 Ιανουαρίου 2023 Αγάπη Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως της Θεοτόκου  Κυριακή 09.30

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου