Στη Μοναχή Αδ. Θηρεσία

Στη Μοναχή Αδ. Θηρεσία

ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ
ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

 

Τήνος, 8 Μαΐου 2017

Προς την Αδελφή Θηρεσία Φόνσου
του Τάγματος των Ουρσουλινών στην Τήνο

 

Σεβαστή Αδελφή Θηρεσία,

Σήμερα που ολοκληρώνεται ο κύκλος των συνεδριάσεων της Ιεράς Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας Ελλάδος στη Μονή σας της Τήνου, επιθυμούμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες.

Για δύο συνεχόμενες χρονιές μας φιλοξενήσατε στη Μονή σας και μας προσφέρατε όχι μόνο ένα ήσυχο περιβάλλον, αλλά και μια εγκάρδια ατμόσφαιρα και ένα οικογενειακό περιβάλλον μαζί με τις συνεργάτιδές σας.

Γνωρίζουμε ότι αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα υγείας. Αυτό δεν  μπορέσαμε όμως να το διαπιστώσουμε, διότι διαθέτετε ένα θαυμάσιο τρόπο, να κρύβετε τα δικάσας προβλήματα και να προσπαθείτε να λύνετε τα προβλήματα των άλλων. Η χαρά σας, το χαμόγελό σας και το κέφι σας ερμηνεύτηκαν από μας όλους ως «χαρά του Ευαγγελίου» την οποία βιώνετε, δίνοντας καθημερινή μαρτυρία της αφιερωμένης στον Κύριο ζωή σας.

Είθε, με τις δικές μας παρακλήσεις και τις ικεσίες της Αγίας Άγγελας, να συνεχίσει ο Κύριος  να σας ευλογεί, και να δίνει καρποφορία στο έργο που επιτελείτε στην τοπική Εκκλησία της Τήνου, για την πρόοδο της και το πνευματικό καλό των ψυχών όλων εκείνων που την αποτελούν.

 

Ο Πρόεδρος της Ι. Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας Ελλάδος
Σεβαστιανός Ροσσολάτος
Αρχιεπίσκοπος Καθολικών Αθηνών
Αποστολικός Τοποτηρητής Καθολικής Αρχιεπισκοπής Ρόδου

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

15η Κυριακή του Έτους

15η  ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ (B)   ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Ψλ 17[16], 15                         Εγώ, Κύριε, μες στη δικαιοσύνη, θα δω το πρόσωπό Σου, θα χορτάσω

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΗΣ ΑΜΙΑΝΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ Σάββατο 13 Ιουλίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου