ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΑ ΤΗΝΟΥ

ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΑ ΤΗΝΟΥ

Με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια τελέστηκε την Κυριακή 19 Αυγούστου στην περιοχή της Λιβάδας η εορτή της Μεταστάσεως της Θεοτόκου. Αποβραδίς τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός από τον εφημέριο της Ποιμαντικής Ενότητας Στενής π. Γιάννη Σκλάβο, όπως και την Κυριακή το απόγευμα, τελέστηκε η Πανηγυρική Θεία λειτουργία προς τιμή της Παναγίας, μαζί του συλλειτούργησε ο Διάκονος Μάριος Φώσκολος.

Πλήθος κόσμου συνέρευσε στο Προσκύνημα της Παναγίας για να την δοξάσει, να την ευχαριστήσει αλλά και να της εναποθέσει τα προβλήματά του.

Τους ύμνους έψαλε η μικρή χορωδία της ενορίας της Μυρσίνης με την συμμετοχή όλου το εκκλησιάσματος, τους ύμνους συνόδευε  με το αρμόνιο ο κ. Αντώνιος Χαρικιόπουλος.

Το κήρυγμα το πραγματοποίησε ο π. Γιάννης ο οποίος τόνισε την σημασία της  εορτής και έκανε μια σύντομη αναφορά στην επέτειο των 140 χρόνων από την οικοδόμηση του Ναού.

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 19ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 11 Αυγούστου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΛΑΡΑΣ

  Το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων του 1211 ή 1212 μια όμορφη δεκαοχτάχρονη νεαρή φεύγει από το πατρικό της στην Ασίζη και πηγαίνει στην

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου