Σκόρπισαν αγάπη και χαμόγελα στους Ηλικιωμένους

Σκόρπισαν αγάπη και χαμόγελα στους Ηλικιωμένους


Την τελευταία επίσκεψή τους για την φετινή χρονιά, πραγματοποίησαν οι μικροί μας φίλοι από το 1ο Νηπιαγωγείο Ερμούπολης, επιλέγοντας να περάσουν ένα όμορφο και ευχάριστο πρωινό κοντά στους ηλικιωμένους, την Τρίτη 13 Ιουνίου, δύο μέρες πριν κλείσουν τα σχολεία.

Με τα σακίδια στην πλάτη, το γεμάτο αθωότητα και καλοσύνη παιδικό τους χαμόγελο, χαρούμενα προσωπάκια πλημμύρισαν με φωνές την αυλή του Ησυχαστηρίου, με τους παππούδες και τις γιαγιάδες να τα υποδέχονται και εκείνοι με χαμόγελο στα χείλη.

Οι λιλιπούτειοι φίλοι μας, έπαιξαν παιχνίδια μαζί με τις νηπιαγωγούς τους, έκαναν πικ νικ, κέρασαν γλυκίσματα τους ηλικιωμένους και τους αποχαιρέτησαν με το τραγούδι «Κόκκινη κλωστή δεμένη» εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα όλων.

Φεύγοντας, με τη σειρά μας, αποχαιρετήσαμε γευστικά τα παιδιά, ως ελάχιστο «ευχαριστώ» για την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε θερμά τη διευθύντρια και τις νηπιαγωγούς καθώς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Ερμούπολης για την τόσο όμορφη συνεργασία που είχαμε, αλλά περισσότερο για τη χαρά που έδωσαν στους ηλικιωμένους με τις επισκέψεις των μικρών παιδιών.

Ευχόμαστε καλή πρόοδο στα νήπια και καλό καλοκαίρι σε όλους!

Ησυχαστήριο «Παναγία της Ελπίδας»

Πηγή: Cyclades 24

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Από την απόλυτη μη βία του Ευαγγελίου, στη Θεολογία του δίκαιου πολέμου (του Σεβ. Ιωάννη)

Αγαπητοί αναγνώστες, Επειδή μερικά από τα κείμενα μου, κυρίως στην πρώτη περίοδο, ήταν εξαιρετικά μακροσκελή και αναλυτικά, έχω την εντύπωση πως πέρασαν απαρατήρητα. Αποφάσισα, λοιπόν,

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ 13ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 28 Ιουνίου 2022 Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου