Σας ευχαριστούμε!

Σας ευχαριστούμε!

Σήμερα αισίως φθάσαμε στα δύο εκατομμύρια επισκέψεις (2.000.000) στην ιστοσελίδα της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Νάξου-Τήνου-Άνδρου – Μυκόνου και Καθολικής Επισκοπής  Χίου-Λέσβου-Σάμο: Kantam.gr

Η προσπάθειά μας συνεχίζεται λοιπόν, παρά τους λίγους συνεργάτες που διαθέτουμε. Αυτό όμως μας αναγκάζει να διαθέσουμε αρκετό καιρό κάθε μέρα, για να υπάρχουν καθημερινά διαφορετικά άρθρα, τα οποία όχι μόνο ενημερώνουν, αλλά  μορφώνουν και συμβάλλουν στην ωριμότητα της πίστης.

Είναι άρθρα τα οποία είτε μεταφράζουμε, είτε είναι  δικά μας, είτε και δανεικά από άλλες ιστοσελίδες με τις οποίες συνεργαζόμαστε και μοιραζόμαστε τα άρθρα μας με κοινή συμφωνία.

Σας ευχαριστούμε για την επισκεψιμότητα που εξασφαλίζετε στην ιστοσελίδα μας και σας υποσχόμαστε, ότι θα προσπαθήσουμε,  και με τις δικές υποδείξεις, να είμαστε ακόμη πιο  χρήσιμοι.

Για την επέτειο αυτή των δύο εκατομμυρίων  επισκέψεων (2.000,000) προχωρούμε σε μία ανανέωση της ιστοσελίδας μας  kantam.gr,  με σκοπό να την κάνουμε ακόμη πιο ελκυστική.

Θα χαρούμε πολύ αν μας κάνετε υποδείξεις, ώστε η ιστοσελίδα, για την οποία θυσιάζουμε αρκετό χρόνο κάθε μέρα, να είναι χρήσιμη και ωφέλιμη για κάθε άνθρωπο καλής θέλησης.

Ευχαριστούμε  τον αγαπητό φίλο και τεχνικό μας, κ. Μιχάλη Ρεμούνδο, από τη Νάξο, ο οποίος επιμελείται την ιστοσελίδα και   θέλοντας να ενισχύσει την προσπάθεια μας αυτή προσφέρει αφιλοκερδώς τις τεχνικές του ικανότητες έτσι ώστε να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο τρόπο στις  απαιτήσεις μιας σύγχρονης ιστοσελίδας.

Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες μας για τη βοήθειά τους με την αποστολή φωτογραφιών και θεμάτων.  Τους βεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και τις ίδιες θυσίες την προσπάθειά μας, διότι πιστεύουμε σ' αυτό που κάνουμε και το θεωρούμε χρήσιμο για όσους αναζητούν την ενημέρωση, τη μόρφωση, την επικαιρότητα.

+Νικόλαος

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ  ΤΗΣ 3ης  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΡΑΚΟΣΤΗΣ 23 Μαρτίου 2023    Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι το 

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου