Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΤΑΣ ΤΗΣ REGGIO CALABRIA ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ

Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΤΑΣ  ΤΗΣ REGGIO CALABRIA ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ

Την Πέμπτη το πρωί η αντιπροσωπέια της Κάριτας της Reggio Calabria επισκέφτηκαν τον Αρχιεπίσκοπο στα Γραφεία της Αρχιεπισκοπής στη Χώρα της Τήνου και έγινε μεταξύ τους μία αμοιβαία ενημέρωση για τις δύο τοπικές Εκκλησίες.

Ο Αρχιεπίκσοπος ενημέρωσε την αντιπροσωπέια για τις συνθήκες ζωής και δράσης της τοπικής μας Εκλησίας και  ευχαρίστησε την αντιπροσωπεί για την όλη της συνεργασία με την Κάριτας της τοπικής μας Εκκλησίας.

Διαπιστώθηκε η αμοιβαία επιθυμία να συνεχιστεί και να επαυξηθεί αυτή τη συνεργάσια προς όφελος και των δύο τοπικών Εκκλησιών.

Η αντιπροωσπεία κάλεσε τον Αρχιπίσκοπο, όταν αυτό θα είναι δυνατόν, να επισκεφθεί την Εκκλησία της Reggio Calabria,  και να γνωρίσει από κοντά με μία αντιπροσωπέια της Κάριτας Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου τη δράση τόσο της Εκκλησίας όσο και της Κάριτας της Καλαβρίας. 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 19ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 11 Αυγούστου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΛΑΡΑΣ

  Το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων του 1211 ή 1212 μια όμορφη δεκαοχτάχρονη νεαρή φεύγει από το πατρικό της στην Ασίζη και πηγαίνει στην

Γενική Ακρόαση Τετάρτης 10 Αυγούστου 2022

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ   Αίθουσα Παύλος Στ’ Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022    Κατήχηση περί Γήρατος – 16. «Πηγαίνω να σας ετοιμάσω τόπο» (Ιω 14,2).

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου