Προσκυνηματικό ταξίδι στο Βρυσί της Τήνου από το Σύνδεσμο Ελλήνων Καθολικών Σύρου

Προσκυνηματικό ταξίδι στο Βρυσί της Τήνου από το Σύνδεσμο Ελλήνων Καθολικών Σύρου


Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Καθολικών Σύρου οργανώνει, για τα Μέλη και τους Φίλους του, διήμερο Προσκυνηματικό ταξίδι στην Τήνο, στις 6 και 7 Μαΐου 2017, για τη συμμετοχή στο Παντηνιακό Θεομητορικό Προσκήνυμα της Παναγίας της Βρυσιώτισσας, στο Βρυσίμε την παρουσία των Σεβασμιοτάτων  Καθολικών Επισκόπων, οι οποίοι θα βρίσκονται στην Τήνο για την Εαρινή Σύνοδο της  Καθολικής Ιεραρχίας της Ελλάδος.

Το Πρόγραμμα του διημέρου είναι το παρακάτω:

Α.- Σάββατο – 6 Μαΐου – Αναχώρηση από Σύρο για Τήνο στις 11.30 π.μ. με  πλοίο BLU STAR. Μετάβαση στο Ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος έως τις 4.30 μ.μ. Αναχώρηση με το πούλμαν για βόλτα στα χωριά της Τήνου. Συμμετοχή στον Αρχιερατικό Εσπερινό στο Ναό του Αγίου Μιχαήλ – Ταραμπάδου. Βραδυνό Φαγητό -Διασκέδαση σε Μαγαζί Χωριού. Επιστροφή  στο Ξενοδοχείο.

Β.- Κυριακή – 7 Μαΐου – Πρωϊνό στο Ξενοδοχείο. Στις 9.30 π.μ. αναχώρηση με το πούλμαν για το Βρυσί. Συμμετοχή στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο. Επιστροφή στην πόλη της Τήνου, προαιρετική επίσκεψη στο Ναό της Παναγίας της Μεγαλόχαρης, ελεύθερος χρόνος. Αναχώρηση στις 3 μ.μ. για Σύρο.

Τιμή συμμετοχής για το κάθε άτομο: Εξήντα Πέντε ευρώ (65,00 €), στην οποία περιλαμβάνονται:     

Εισιτήρια πλοίων Σύρος, Τήνος, Σύρος – Ξενοδοχείο σε δίκλινο δωμάτιο με πρωϊνό – Ένα πλήρες φαγητό με διασκέδαση το Σάββατο βράδι – Όλες οι μετακινήσεις με το πούλμαν.

Δηλώσεις Συμμετοχής: Έως την Τετάρτη, 3 Μαΐου, στο Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Πέτρο Ρούσσο – Τηλ.22810-43.282 και 697 355 4530.

ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΙΞΤΟΥ Β’ ΠΑΠΑ ΡΩΜΗΣ

  Εκλέχτηκε Πάπας κατά την περίοδο των διωγμών και ύστερα από έντεκα μήνες θανατώθηκε για την πίστη του από τον αυτοκράτορα Βαλεριάνο. Κατά πάσα πιθανότητα

Το κήρυγμα της Κυριακής

19η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΚΥΚΛΟΣ Γ Ο Λόγος του Κυρίου επανέρχεται σε δύο θέματα που αναφέρθηκαν και την περασμένη Κυριακή, δηλαδή την προσκόλληση στα υλικά αγαθά

Εορτάστηκε η Παναγία των Χιόνων

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος εόρτασε πανηγυρικά ο παλιός ενοριακός Ναός του Χατζηράδου που είναι αφιερωμένος στην Παναγία των Χιόνων. Αποβραδίς, 4 Αυγούστου 2022,

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου