ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΧΙΟ ΚΑΙ ΛΕΣΒΟ Του Σεβασμιοτάτου π. Νικολάου

ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΧΙΟ ΚΑΙ ΛΕΣΒΟ
Του Σεβασμιοτάτου π. Νικολάου

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 το μεσημέρι ο Σεβασμιότατος  π. Νικόλαος, με την ιδιότητα του Αποστολικού Τοποτηρητή της Καθολικής Επισκοπής Χίου-Λέσβου-Σάμου, θα αναχωρήσει για τα δύο ακριτικά νησιά τη Χίο και τη Λέσβο. Θα συνοδεύεται από τον π. Ριχάρδο Ταρασκεβιτς , Γενικό Βικάριο της Επισκοπής.

Την Τρίτη 14 Μαΐου στις 7 το απόγευμα θα τελέσει Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο πανηγυρίζον ιστορικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ισιδώρου Χίου Μάρτυρος, πρωτάτου του νησιού και της Καθολικής Επισκοπής Χίου, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Τάλαρος της πόλης Χίου.

Την Τετάρτη 15 Μαΐου θα ταξιδέψει στη Λέσβο όπου το απόγευμα στις 7 θα τελέσει Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον εκεί Ενοριακό Ναό της Μεταστάσεως της Θεοτόκου και θα έχει συνάντηση με τους Καθολικούς πρόσφυγες και μετανάστες του νησιού.

Την Πέμπτη 16 Μαΐου θα αναχωρήσει από Λέσβο για Τήνο, όπου και θα φθάσει, το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Μαΐου 2019
 

Από την Τοποτηρητεία
της Καθολικής Επισκοπής Χίου-Λέσβου-Σάμου

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Ολοκληρώθηκε το Αποστολικό Ταξίδι του Πάπα Φραγκίσκου στο Κονγκό – Κινσάσα και στο Νότιο Σουδάν

Το «προσκύνημα ειρήνης» όπως είχε χαρακτηρισθεί από τον ίδιο τον Ποντίφικα το ταξίδι του στο Congo R.D. και στο Νότιο Σουδάν, ολοκληρώθηκε. Το πρώτο πραγματοποιήθηκε

Μελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ 5ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 8 Φεβρουαρίου 2023   ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ Ανάγνωσμα από το κατά Μάρκο Άγιο Ευαγγέλιο (7, 14-23) Κάλεσε

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου