Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες Συνάντησης Ιεραρχίας – Εφημερίων

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες Συνάντησης Ιεραρχίας – Εφημερίων

Χθες το μεσημέρι  24 Μαίου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Συνάντησης της ιεραρχίας – Εφημερίων.

Το πρωί τελέστηκε η θεία Λειτουργία στο Μοναστηριακό ναό του Αγίου Αντωνίου στην Παλλάδα της Χώρας Τήνου στην οποία προήδρευσε ο Αποστολικός  Νούντσιος , Σεβασμιότατος Σάβιος με την ευκαιρία που το μοναχικό τάγματα στο οποίο ανήκει τόσο ο ίδιος όσο και ο εισηγητής των εργασιών αυτής της Συνάντησης π.  Babio Atard, γιόρταζε την Παναγία με τον τίτλο: «βοήθεια των Χριστιανών».

Οι εργασίες συνεχίστηκαν με την τέταρτη εισήγηση του π.  Fabio,  σύντομη παρέμβαση του Αποστολικού Νουντσίου και τη σύνθεση των εργασιών που έκανε με πολύ ωραίο τρόπο ο συντονιστής των εργασιών π. Νικόλαος Ρούσσος.

Στο τέλος των εργασιών ο Αρχιεπίσκοπός μας ευχαρίστησε στην οργανωτικής επιτροπής που ετοίμασε την όλη διαδικασία της Συνάντηση η οποία κατ ά κοινή ομολογία ήταν πολύ καλά οργανωμένη και διεξήχθη με τον καλύτερο τρόπο. Την οργανωτική επιτροπή αποτελούσαν οι: π. Φραγκίσκος Βιδάλης, π. Ριχάρδος Ταράσκεβιτς, π. Γιάννης Σκλάβος και π. Ιωσήφ  Rossi του κλήρου της Τήνου.

Όπως ανέφερε ο σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπός μας κλείνοντας τις εργασίες της Συνάντησης  η επιτυχία οφείλεται στη θαυμάσια εργασία της οργανωτικής επιτροπής, στην επιλογή  ενός εισηγητή καλά προετοιμασμένου και ειδικού στο θέμα, του  don  Fabio Matard, στον  επιτυχή συντονισμό του συντονιστή των εργασιών  π. Νικολάου Ρούσσου  και στην όλη συνεργασία των παρόντων ιεραρχών και εφημερίων.

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Το κήρυγμα της Κυριακής (του Σεβ. Νικολάου)

  ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΔΩΡΕΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Στη σημερινή ευαγγελική περικοπή ακούσαμε είναι ένα από τα πιο γνωστά επεισόδια του Ευαγγελίου, ο «πολλαπλασιασμός των άρτων».

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου