Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες Συνάντησης Ιεραρχίας – Εφημερίων

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες Συνάντησης Ιεραρχίας – Εφημερίων

Χθες το μεσημέρι  24 Μαίου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Συνάντησης της ιεραρχίας – Εφημερίων.

Το πρωί τελέστηκε η θεία Λειτουργία στο Μοναστηριακό ναό του Αγίου Αντωνίου στην Παλλάδα της Χώρας Τήνου στην οποία προήδρευσε ο Αποστολικός  Νούντσιος , Σεβασμιότατος Σάβιος με την ευκαιρία που το μοναχικό τάγματα στο οποίο ανήκει τόσο ο ίδιος όσο και ο εισηγητής των εργασιών αυτής της Συνάντησης π.  Babio Atard, γιόρταζε την Παναγία με τον τίτλο: «βοήθεια των Χριστιανών».

Οι εργασίες συνεχίστηκαν με την τέταρτη εισήγηση του π.  Fabio,  σύντομη παρέμβαση του Αποστολικού Νουντσίου και τη σύνθεση των εργασιών που έκανε με πολύ ωραίο τρόπο ο συντονιστής των εργασιών π. Νικόλαος Ρούσσος.

Στο τέλος των εργασιών ο Αρχιεπίσκοπός μας ευχαρίστησε στην οργανωτικής επιτροπής που ετοίμασε την όλη διαδικασία της Συνάντηση η οποία κατ ά κοινή ομολογία ήταν πολύ καλά οργανωμένη και διεξήχθη με τον καλύτερο τρόπο. Την οργανωτική επιτροπή αποτελούσαν οι: π. Φραγκίσκος Βιδάλης, π. Ριχάρδος Ταράσκεβιτς, π. Γιάννης Σκλάβος και π. Ιωσήφ  Rossi του κλήρου της Τήνου.

Όπως ανέφερε ο σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπός μας κλείνοντας τις εργασίες της Συνάντησης  η επιτυχία οφείλεται στη θαυμάσια εργασία της οργανωτικής επιτροπής, στην επιλογή  ενός εισηγητή καλά προετοιμασμένου και ειδικού στο θέμα, του  don  Fabio Matard, στον  επιτυχή συντονισμό του συντονιστή των εργασιών  π. Νικολάου Ρούσσου  και στην όλη συνεργασία των παρόντων ιεραρχών και εφημερίων.

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 3ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 27 Ιανουαρίου 2023                                       Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν

Πρόγραμμα Ενοριών

   Οικισμός Ενορία 28–29 Ιανουαρίου 2023 Αγάπη Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως της Θεοτόκου  Κυριακή 09.30

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου