Οι Χριστουγεννιάτικες ευχές του Πάπα στην νοηματική γλώσσα.

Οι Χριστουγεννιάτικες  ευχές του Πάπα στην νοηματική γλώσσα.

Λίγες χειρονομίες, ένα πρόσωπο γελαστό και το video του Πάπα Φραγκίσκου που εύχεται: “Καλά Χριστούγεννα” στην νοηματική γλώσσα, έγινε παντού γνωστό  στα ΜΜΕ αυτών των ημερών.  Το μικρό φιλμ – που διαδόθηκε από τον προσωπικό Γραμματέα του Ποντίφικα Yoannis Lahzi Gaid, στο προσωπικό του Twitter, Ο Πάπας κινεί τα χέρια του χαιρετώντας όσους έχουν προβλήματα ακοής και  τους εύχεται  Άγια Χριστούγεννα 2016 . Στη συνέχεια ζητά  να προσεύχονται για Εκείνον και χορηγεί  την Ευλογία του Κυρίου.  Τέλος  κάνει ένα εγκάρδιο χαιρετισμό.
Ο Ποντίφικας  είχε ήδη χρησιμοποιήσει την νοηματική γλώσσα στις 26 του περασμένου μήνα Μαΐου, στην αρχή της γενικής ακρόασης στην πλατεία του Αγίου Πέτρου για να χαιρετήσει – υπενθυμίζει το Radio Vaticana – μία ομάδα 60 περίπου ατόμων με προβλήματα ακοής που ήταν παρόντα ανάμεσα σε είκοσι χιλιάδες   πιστούς.

Ακολουθεί το video του Πάπα Φραγκίσκου. 

[module-607]

 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

ANGELUS, Κυριακής 14ης Αυγούστου 2022

  ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ Πλατεία Αγίου Πέτρου Κυριακή,14 Αυγούστου 2022   Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, καλημέρα! Στο Ευαγγέλιο της σημερινής Θείας Λειτουργίας υπάρχει μια

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου