ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ

Σήμερα Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 το απόγευμα στις 6, οι εφημέριοι της τοπικής μας Εκκλησίας θα συνεδριάσουν με την προεδρία  του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου π. Νικολάου προκειμένου να θέσουν τις γενικές γραμμές του ποιμαντικού προγραμματισμού για τη νέα ποιμαντική χρονιά, η οποία, όπως κάθε χρόνο, στην τοπική μας Εκκλησία αρχίζει την πρώτη  Κυριακή του Οκτωβρίου, κατά την πανήγυρη της Παναγίας του Ροδαρίου, που είναι η Προστάτισσα της Εκκλησίας της Τήνου.

Πριν από τη συνεδρίαση θα τελέσουν Ιερό Συλλείτουργο  με τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο στο Παρεκκλήσιο του Αρχιεπισκοπικού οίκου που είναι αφιερωμένο στο Πανάγιο Πνεύμα.

Όλοι οι Εφημέριοι της τοπικής Εκκλησία μας αποτελούν το Πρεσβυτέριο της, το οποίο και συνεδριάζει τακτικά κάθε μήνα και μελετά, με τον Αρχιεπίσκοπο, θέματα που αφορούν την Εκκλησία μας.

Ζητούμε την προσευχή όλης τη Εκκλησίας για τον Ιερό Κλήρο της, ώστε, με τη βοήθεια της Παναγίας και τη χάρη του Θεού να είναι αληθινοί υπηρέτες όλου του  λαού.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Το κήρυγμα της Κυριακής (του Σεβ. Νικολάου)

  ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΔΩΡΕΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Στη σημερινή ευαγγελική περικοπή ακούσαμε είναι ένα από τα πιο γνωστά επεισόδια του Ευαγγελίου, ο «πολλαπλασιασμός των άρτων».

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου