Ο Πάπας προσφέρει την τούρτα των γενεθλίων του στους φτωχούς

Ο Πάπας προσφέρει την τούρτα των γενεθλίων του στους φτωχούς

Περισσότεροι από χίλιοι πεντακόσιοι (1500) φιλοξενούμενοι  των κέντρων της Κάριτας της Ρώμης θα συνεορτάσουν με τον Πάπα Φραγκίσκο  την 80η επέτειο  των γενεθλίων του. Ο Άγιος Πατέρας  πρόσφερε σε όλα τα γεύματα τους, στα σπίτια υποδοχής και στις οικογένειες  του Οργανισμού της Εκκλησιαστικής Επαρχίας της Ρώμης τούρτες  για να συμπεριληφθούν στο μενού  μαζί με το φαγητό  που θα τους προσφερθεί.

 “Ο Επίσκοπός μας – δηλώνει ο Πανοσιολογιότατος Enrico Feroci, Διευθυντής της Κάριτας  – μας κατέπληξε ακόμη μια φορά  με την ιδιαίτερη προσοχή, που έδειξε  προς τους φτωχούς της Ρώμης , συμμεριζόμενος μαζί τους τη γιορτή του.  Εκφράζοντας τις ευχές όλων των φιλοξενουμένων μας, που βρίσκονται στα κέντρα μας,  ευχαριστώ τον Άγιο Πατέρα  και πάνω από όλα, του ανανεώνουμε  τα συγχαρητήριά μας  γι’ αυτά τα 80 χρόνια  που κατανάλωσε  στην υπηρεσία του Χριστού  και της Εκκλησίας, μέσω της συνάντησής του με τους τελευταίους”.

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 19ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 11 Αυγούστου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΛΑΡΑΣ

  Το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων του 1211 ή 1212 μια όμορφη δεκαοχτάχρονη νεαρή φεύγει από το πατρικό της στην Ασίζη και πηγαίνει στην

Γενική Ακρόαση Τετάρτης 10 Αυγούστου 2022

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ   Αίθουσα Παύλος Στ’ Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022    Κατήχηση περί Γήρατος – 16. «Πηγαίνω να σας ετοιμάσω τόπο» (Ιω 14,2).

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου