Ο καρδινάλιος Parolin, στο Βατικανό μετά τη θεραπεία

Ο καρδινάλιος Parolin επέστρεψε στο Βατικανό μετά τη θεραπεία

παρολιν_2.JPG

Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αγίας Έδρας Matteo Bruni δήλωσε ότι ο Γραμματέας της Αγίας Έδρας επέστρεψε στο Βατικανό και θα αναλάβει και πάλι τα καθήκοντά του.

Μία εβδομάδα παραμονής στην Πολυκλινική Gemelli Polyclinic, η οποία έληξε “χθες”. Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αγίας Έδρας, Matteo Bruni, επιβεβαίωσε στους δημοσιογράφους ότι ο Καρδινάλιος Pietro Parolin “απολύθηκε από το νοσοκομείο” όταν επέστρεψε στο Βατικανό, “όπου θα επαναλάβει τα καθήκοντά του”.

Ήταν ο ίδιος ο Μπρούνι που ανέφερε τη για νοσηλεία του Γραμματέα της Αγίας Έδρας, που άρχισε στις 8 Δεκεμβρίου, για προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση. “Αναμένεται ότι σε λίγες μέρες θα μπορέσει να εγκαταλείψει το νοσοκομείο και να συνεχίσει σταδιακά το έργο του”, δήλωσε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Βατικανού.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ 2ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ 7 Δεκεμβρίου 2022   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιωσήφ στη Μυτιλήνη

Ποιμαντική επίσκεψη στην ενορία Μυτιλήνης, το διήμερο 3-4 Δεκεμβρίου, πραγματοποίησε ο Αρχιεπίσκοπός μας Ιωσήφ, με την ιδιότητα του Αποστολικού Τοποτηρητή της Καθολικής Επισκοπής Χίου, Λέσβου,

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου