Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

Μετά τη πενθήμερη ποιμαντική επίσκεψη στην Εκκλησία της Νάξου, ο Αρχιεπίσκοπός μας πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη και στην Εκκλησία της Πάρου.

Την  Κυριακή 4  Φεβρουαρίου 2018 το απόγευμα στις 5 τέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ναό του Αγίου Αντωνίου στην Παροικιά Πάρουκαι συλλειτούργησε μαζί του ο εφημέριος του Ναού π. Γεώργιος Παλαμάρης. Η συμμετοχή των πιστών στη Θεία Λειτουργία ήταν καλή. Εκείνο όμως πως εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η ενεργός συμμετοχή των πιστών.

Τέσσερεις λειτουργοϋπηρέτες έδωσαν  το παρόν και με την  υπηρεσία τους μέσα στο ιερό απέδειξαν ότι την ασκούν συνειδητά. Η ανάγνωση των βιβλικών από τους  ενορίτες,  οι δεήσεις των πιστών εναλλάξ από  τους λειτουργοϋπηρέτες και  η συνοδεία των εκκλησιαστικών ασμάτων με  το αρμόνιο που εξασφλίζει ο κος Fergus βοηθούμενος από τον James συνέβαλαν σε μία ζωντανή Θεία Συλλειτουργία.

Μετά τη Θεία Λειτουργία έγινε συνάντηση των παρόντων με τον Αρχιεπίσκοπο οι οποίοι και τον ευχαρίστησαν θερμά για την εκεί παρουσία του. 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πρόγραμμα Ενοριών 3-4 Δεκεμβρίου 2022

 Οικισμός Ενορία 3-4 Δεκεμβρίου 2022 Αγάπη Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως της Θεοτόκου  Κυριακή

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας.

ΠΑΡΑχΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 1ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ 2 Δεκεμβρίου 2022                                   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου