Ο 9χρονος θύμα bullying που με το κλάμα του συγκλόνισε τον κόσμο!

Ο 9χρονος θύμα bullying που με το κλάμα του συγκλόνισε τον κόσμο!

Το bullying δεν έχει σύνορα και η ιστορία του μικρού Κουέιντεν ο οποίος στα 9 του χρόνια έχει πέσει θύμα κακοποίησης από συμμαθητές του πολλές φορές και μάλιστα στα έξι του χρόνια ήθελε να αυτοκτονήσει για πρώτη φορά.

Η μητέρα του, πριν από λίγες ημέρες παίρνοντάς τον από το σχολείο διαπίστωσε ότι το παιδί της ήταν ένα ράκος και αποφάσισε να μοιραστεί με όλο τον κόσμο τις δύσκολες στιγμές που περνάει τόσο η ίδια όσο και ο μικρούλης Κουέιντεν. Έτσι τον βιντεοσκόπησε και στο βίντεο ακούγεται η ίδια να λέει: «Μόλις πήρα το γιο μου από το σχολείο. Και έγινα μάρτυρας ενός επεισοδίου bullying σε βάρος του. Ενημέρωσα τον διευθυντή και θέλω ο κόσμο να ξέρει τι επίπτωση είχε αυτό το επεισόδιο σ΄εμάς.
Αυτό κάνει το bullying. Γι’ αυτό σας παρακαλώ δώστε σωστές αρχές στα παιδιά σας, στις οικογένειές σας, στους φίλους σας. Κι ύστερα αναρωτιέστε γιατί τα παιδιά αυτοκτονούν. Αυτή είναι η επίπτωση του bullying σε ένα παιδί μόλις 9 ετών που το μόνο που θέλει είναι να πάει σχολείο, να μορφωθεί και να περνάει όμορφα αλλά κάθε μέρα κάτι του συμβαίνει!»

Και συνεχίζει: «Άλλο ένα επεισόδιο, άλλο ένα bullying, κι άλλα πειράγματα και βρισιές».

Την ώρα που ο Κουέιντεν έκλαιγε με λυγμούς η μητέρα του ζητούσε βοήθεια από όποιον έβλεπε το βίντεο. Ζητούσε συμβουλές από άλλους γονείς αλλά ποιο πολύ ήθελε να δείξει με αυτό τον σκληρό τρόπο τι συμβαίνει όταν το παιδί της πέφτει θύμα bullying.

Η μητέρα δεν ήθελε να πει λεπτομέρειες για το τελευταίο επεισόδιο με θύμα το παιδί της αλλά όπως είχε πει στο παρελθόν, οι συμμαθητές του τον αποκαλούσαν νάνο.

Όπως είχε δηλώσει και πέρυσι η ίδια το παιδί είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει όταν ήταν μόλις έξι ετών!

Ο 9χρονος Κουέιντεν ο οποίος κλαίει με λυγμούς και έχει τον πιο διαδεδομένο τύπο νανισμού ακούγεται να λέει στην μητέρα του: «Δώσε μου ένα σκοινί, θέλω να κρεμαστώ».

Το βίντεο το οποίο έχουν δει εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ο απαρηγόρητος Κουέιντεν ζητάει από την μητέρα του και ένα μαχαίρι! «Θέλω να το μπήξω στην καρδιά μου! Θέλω κάποιος να με σκοτώσει», λέει το μικρό παιδί.

Το βίντεο από την μια δεν πέρασε απαρατήρητο και από την άλλη εκτός από τα μηνύματα συμπαράστασης και τις συμβουλές από άλλους γονείς, ένας κωμικός μάζεψε σχεδόν 150.000 δολάρια. Σκοπός του ήταν ο μικρός Κουέιντεν να περάσει αλλά γιατί το αξίζει και ήθελε να τον πάει στην  Disneyland μαζί με την μητέρα του για να περάσει στιγμές ξεγνοιασιάς.

«Ας δείξουμε στον Κουέιντεν και σε άλλους που περνούν τα ίδια ότι υπάρχει και καλό στον κόσμο και τους αξίζει». Αν μάλιστα το ποσό ξεπεράσει τις προσδοκίες του, που τις ξεπέρασε θα δωριθεί σε οργανώσεις κατά του bullying.

Πολλοί ήταν και οι αθλητές που συγκινήθηκαν από όσα περνάει ο Κουέιντεν και τους κάλεσαν να πάνε στο γήπεδο και είναι σίγουρο ότι ο Κουέιντεν δεν θα αισθανθεί μόνο ότι τον αγαπούν αλλά και το ότι το καλό περισσεύει σε αυτό τον κόσμο.

Πηγή: newsit

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Ολοκληρώθηκε το Αποστολικό Ταξίδι του Πάπα Φραγκίσκου στο Κονγκό – Κινσάσα και στο Νότιο Σουδάν

Το «προσκύνημα ειρήνης» όπως είχε χαρακτηρισθεί από τον ίδιο τον Ποντίφικα το ταξίδι του στο Congo R.D. και στο Νότιο Σουδάν, ολοκληρώθηκε. Το πρώτο πραγματοποιήθηκε

Μελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ 5ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 8 Φεβρουαρίου 2023   ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ Ανάγνωσμα από το κατά Μάρκο Άγιο Ευαγγέλιο (7, 14-23) Κάλεσε

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου