Νέος υπεύθυνος της ιστοσελίδας kantam.gr

Νέος υπεύθυνος της ιστοσελίδας kantam.gr

ΝΕΟΣ_ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ_ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ_2.jpg

Αγαπητοί μας επισκέπτες,
Μετά από επτά (7) χρόνια, που είχα τη φροντίδα της σύνταξης της ιστοσελίδας μας, έφθασε η στιγμή να την παραδώσω στον π. Γεώργιο Παλαμάρη, ιερέα της Εκκλησιαστικής μας επαρχίας, ο οποίος όχι μόνο την στήριξε από την αρχή της δημιουργίας της, αλλά είναι και το κατάλληλο πρόσωπο που εγγυάται μία ακόμη καλύτερη ποιότητα της καθημερινής έκδοσής της.
Λέω καθημερινή έκδοσής της, διότι από την 6η Δεκεμβρίου 2013 μέχρι σήμερα, δεν υπήρξε ημέρα που δεν εκδόθηκε.
Δεν αλλάζει μόνο ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας, αλλά και ο διαχειριστής, που ήδη από ένα μήνα είναι ο κ. Νικόλαος Φώσκολος του Νικολάου, κάτοικος Τήνου και μέχρι τώρα έχει δείξει «πολύ καλά, άριστα σημεία γραφής».
Ο νέος υπεύθυνος θα εκλέξει την συντακτική επιτροπή της ιστοσελίδας και την οποία εύχομαι να γίνει ακόμη καλύτερη και να είναι ακόμη πιο σύγχρονη, πιο ενημερωτική και πιο επισκέψιμη.
Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν στη διάρκεια της δικής μου ευθύνης και εύχομαι να συνεχίσουν να προφέρουν την πολύτιμή βοήθεια τους και στον νέο Υπεύθυνο.

Καλή συνέχεια και παραμένω συνεργάτης σας

+ Νικόλαος

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

15η Κυριακή του Έτους

15η  ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ (B)   ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Ψλ 17[16], 15                         Εγώ, Κύριε, μες στη δικαιοσύνη, θα δω το πρόσωπό Σου, θα χορτάσω

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΗΣ ΑΜΙΑΝΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ Σάββατο 13 Ιουλίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου