Νέος υπεύθυνος της ιστοσελίδας kantam.gr

Νέος υπεύθυνος της ιστοσελίδας kantam.gr

ΝΕΟΣ_ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ_ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ_2.jpg

Αγαπητοί μας επισκέπτες,
Μετά από επτά (7) χρόνια, που είχα τη φροντίδα της σύνταξης της ιστοσελίδας μας, έφθασε η στιγμή να την παραδώσω στον π. Γεώργιο Παλαμάρη, ιερέα της Εκκλησιαστικής μας επαρχίας, ο οποίος όχι μόνο την στήριξε από την αρχή της δημιουργίας της, αλλά είναι και το κατάλληλο πρόσωπο που εγγυάται μία ακόμη καλύτερη ποιότητα της καθημερινής έκδοσής της.
Λέω καθημερινή έκδοσής της, διότι από την 6η Δεκεμβρίου 2013 μέχρι σήμερα, δεν υπήρξε ημέρα που δεν εκδόθηκε.
Δεν αλλάζει μόνο ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας, αλλά και ο διαχειριστής, που ήδη από ένα μήνα είναι ο κ. Νικόλαος Φώσκολος του Νικολάου, κάτοικος Τήνου και μέχρι τώρα έχει δείξει «πολύ καλά, άριστα σημεία γραφής».
Ο νέος υπεύθυνος θα εκλέξει την συντακτική επιτροπή της ιστοσελίδας και την οποία εύχομαι να γίνει ακόμη καλύτερη και να είναι ακόμη πιο σύγχρονη, πιο ενημερωτική και πιο επισκέψιμη.
Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν στη διάρκεια της δικής μου ευθύνης και εύχομαι να συνεχίσουν να προφέρουν την πολύτιμή βοήθεια τους και στον νέο Υπεύθυνο.

Καλή συνέχεια και παραμένω συνεργάτης σας

+ Νικόλαος

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Το κήρυγμα της Κυριακής

26η Κυριακή του Έτους, Κύκλος Γ   Ο χρόνος και η αιωνιότητα είναι δύο στοιχεία που σήμερα παρουσιάζονται και στα τρία βιβλικά αναγνώσματα. Το ευαγγέλιο

25 Σεπτεμβρίου μνήμη της Αγίας Ευφροσύνης

  Πρόκειται για μια αγία όχι ιδιαιτέρα διαδεδομένη στη Δύση. Γεννήθηκε μεταξύ των ετών 410 και 413 στην Αλεξάνδρεια και ήταν κόρη ενός εύπορου αξιωματικού

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου