«Να σας ακούσουμε »

3

«Να σας ακούσουμε»

« Να σας ακούσουμε », με αυτή την φράση ξεκίνησε η προχθεσινοβραδινή τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων της νεολαίας της Αρχιεπισκοπής μας.
Σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, μπροστά σε μια οθόνη, βρέθηκαν χθες οι εκπρόσωποι της νεολαίας, για να συζητήσουν για διάφορα θέματα που αφορούν τους νέους στην Εκκλησία μας.
Η κ. Μαρία Δελασούδα ως λαϊκός θεολόγος και οι πατέρες Ριχάρδος, Ιωάννης και Αλέξανδρος εκ μέρους του κλήρου, κάλεσαν χθες τους νέους για μια τηλεδιάσκεψη, με στόχο ένα νέο ξεκίνημα της νεολαίας Τήνου.
Η συνάντηση αυτή μας επέτρεψε να σκεφτούμε μαζί για τις ανάγκες των νέων, και τα θέματα τα οποία θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε μαζί τους.
Θετικό κομμάτι αυτής της πρώτης συνάντησης ήταν το ότι από κοινού αποφασίσαμε να συνεχίσουμε αυτή την ομάδα, προσκαλώντας και νέα μέλη.
Ένα από τα θέματα τα οποία θέλει να ασχοληθεί η ομάδα είναι η τεχνολογία. Πως η τεχνολογία μάς επηρεάζει; Πως επηρεάζει τους νέους; Πως επηρεάζει την Εκκλησία;
Θα μπορούσαμε να πούμε πως αυτή η πρώτη συνάντηση ήταν επιτυχημένη, και με πολύ ανυπομονησία περιμένουμε την επόμενη για να συνεχίσουμε αυτό το όμορφο και νέο ταξίδι που μόλις άρχισε.

4

παπ

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πρόγραμμα Θείων Λειτουργιών 18-19.5.2024

Οικισμός Ενορία  18 -19 Μαΐου 2024 Αγάπη Αγίου Αγαπητού 18/5 Σάββατο   18.00 Θεία Λειτουργία Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου 18/5 Σάββατο   09.00 Θεία

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 2ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 17 Μαΐου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου