Να δίνουμε με θάρρος μαρτυρία για το Ευαγγέλιο του Ιησού

Να δίνουμε με θάρρος μαρτυρία για το Ευαγγέλιο του Ιησού

Χαιρετισμός του Αγίου Πατέρα στους ιταλόφωνους προσκυνητές  κατά την γενική ακρόαση της Τετάρτης 27 Ιουνίου 2018.

Απευθύνω ένα θερμό  καλωσόρισμα  στους προσκυνητές της ιταλικής γλώσσας. Είναι χαρούμενος  να υποδεχθώ τους συμμετέχοντες στη Γενική Συνέλευση  των Φασκισκανίδων Μοναζουσών της Αειπαρθένου  Μαρίας, τις Καρμελίτισσες Μοναχές  της Trivandrum; Της Σχολαστικές Μοναχές της Κυρίας Θεοτόκου  και όσες και όσους θα λάβουν το Μυστήριο του Χρίσματος  στην κωμόπολη  της .

Χαιρετώ τον Οίκο «Οικογένεια  του Αγίου Αντωνίου Αβά της Sassari»,  την «Οικογένεια Cima di Milano», την «Αδελφοσύνη  Εμμαούς της Lodi», Την «Κοινωνικοπολιτιστική Οργάνωση   μουσικής της Orosei» και ela «Caracciolo Academy musical school di Roma».

Μια ιδιαίτερη σκέψη απευθύνω  στους νέους , τους ηλικιωμένους, τους ασθενείς  και τους νεόνυμφους.

Μεθαύριο (δηλαδή σήμερα) είναι η Γιορτή  των Αγίων Πέτρου και Παύλου , Προστατών ης Ρώμης. Ας μάθουμε από αυτούς του Αποστόλους του Κυρίου  να δίνουμε μαρτυρία  με θάρρος για το Ευαγγέλιο του Ιησού, πάνω από κάθε  διαφορετικότητα, διατηρώντας  την ομόνοια και τη φιλία που οικοδομούν  την πειστικότητα  κάθε αναγγελίας της πίστης.

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πανήγυρη της Πεντηκοστής (B)

ΠΑΝΗΓΥΡΗ  ΤΗΣ  ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ (Β)   ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Η αγάπη του Θεού, χάρη στο Άγιο Πνεύμα που μας δόθηκε, υπερχείλισε τις καρδιές μας. Αλληλούια.

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 7ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 22 Ιουνίου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

22 ΙΟΥΝΙΟΥ μνήμη του Αγίου Παυλίνου, επισκόπου

  Καταγόταν από μια πλούσια οικογένεια Ρωμαίων πατρικίων (γεννήθηκε το 355 στη Μπορντώ, όπου ο πατέρας του ήταν αυτοκρατορικός αξιωματούχος). Συνάντησε τον επίσκοπο Αμβρόσιο του

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου