ΜΙΑ ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΜΙΑ ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Στην Αρχιερατική μου ζωή έχω δεχθεί επισκέψεις μεγάλων προσωπικοτήτων από Μητροπολίτες μέχρι , Βασιλείς,  Πρωθυπουργούς, Αρχηγούς πολιτικών κομμάτων, Πολιτικούς, Πολιτευτές κλπ.

Χθες το πρωί όμως δέχθηκα μια επίσκεψη που ξεχώρισε από όλες τις άλλες. Δέχτηκα την επίσκεψη μιας ομάδας παιδιών του Συλλόγου Τήνου «Έχουμε δικαίωμα» τα οποία συνόδευαν από το ΔΣ η Πρόεδρος κυρία Τριάδα και η  Ταμίας κυρία Ρούλα.

Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν να μου παραδώσουν ένα ημερολόγιο του 2020  που ετοίμασαν κατά πάντα αξιέπαινα και αγαπητά παιδιά.

Η αγάπη μας για τα παιδιά αυτά είναι δεδομένη, όπως και όλης της Τηνιακής κοινωνίας, η οποία τα αγκαλιάζει με αγάπη και αναγνωρίζει στο Σύλλογο ένα έργο ευαγγελικό και χριστιανικό. Αυτό το αντιλαμβανόμαστε  καθημερινά και συγχαίρουμε το ΔΣ που επάξια αντιπροσωπέυει όσους και όσες θέλουν να δείξουν στη στοργή τους προς τα άτομα αυτά με  τις ειδικές ανάγκες και τις ειδικές αρετές, στα οποία επαναλαμβάνω και πάλι: Α (πό) Μ(ένα) Έ(χετε) Α(γάπη).

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΕΤΑΡΤΗ  ΤΗΣ 4ης  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΡΑΚΟΣΤΗΣ 29 Μαρτίου 2023      Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου