ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ

ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ

Είναι αληθινά όμορφο και διδακτικό αυτό που έκανε μια μαθήτρια   της πέμπτης Δημοτικού Σχολείου, σε ένα από τα χωριά μας στην Τήνο, όταν άκουσε  ότι πρέπει να μένουμε έστω για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα στο σπίτι μας. Αυτός ο περιορισμός θα βοηθήσει στο να μη μεταδώσουμε ή να μη δεχτούμε τον κακοποιό κορονοϊό που κάνει βόλτες σε τόσες τις Χώρες του κόσμου και στη Χώρα μας και σκορπά φόβο, τρόμο και θάνατο.

Η μικρή Ελένη έφτιαξε το εικονιζόμενο μεγάλο πανό και το κρέμασε στα κάγκελα της βεράντας του σπιτιού της, για να  θυμόμαστε ότι αυτό το διάστημα θα πρέπει  να μένουμε στο σπίτι μας μικροί και μεγάλοι, για να μη γινόμαστε συνεργάτες αυτού του κακού ιού που χρησιμοποιεί τους ανθρώπους για να κάνουν, άθελά τους, κακό στους συνανθρώπους τους.

Μπράβο σου Ελένη! Θα ακούσομε με πολλή προσοχή  την έκκλησή σου, που είναι και έκκληση της Πολιτείας και θα περιοριστούμε στις άκρως απαραίτητες εξόδους από το σπίτι μας, για να νικήσουμε τελικά τον  κορωναϊό  και να μας μείνει η κορώνα της νίκης και να εξαφανιστεί ο ιός της φρίκης.

Σ’ ευχαριστούμε για την όμορφη πρωτοβουλία σου και σε συγχαίρουμε.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Ολοκληρώθηκε το Αποστολικό Ταξίδι του Πάπα Φραγκίσκου στο Κονγκό – Κινσάσα και στο Νότιο Σουδάν

Το «προσκύνημα ειρήνης» όπως είχε χαρακτηρισθεί από τον ίδιο τον Ποντίφικα το ταξίδι του στο Congo R.D. και στο Νότιο Σουδάν, ολοκληρώθηκε. Το πρώτο πραγματοποιήθηκε

Μελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ 5ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 8 Φεβρουαρίου 2023   ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ Ανάγνωσμα από το κατά Μάρκο Άγιο Ευαγγέλιο (7, 14-23) Κάλεσε

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου