ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ- ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗ ΧΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: http://chiosin.gr/index.php/2015-03-04-17-45-18/9098-marko-2

ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ- ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗ ΧΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Για το γεγονός ότι 6 χρόνια που είναι Μητροπολίτης Χίου κκ. Μάρκος και δεν έχει ακόμα συναντηθεί μαζί του αναφέρθηκε ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου–Τήνου–Άνδρου & Μυκόνου, Σεβ/τατος π. Νικόλαος Πρίντεζης. Τόνισε οτι με τον Μητροπολίτη Διονύσιο στην Περιφορά του Αγίου Ισιδώρου ήτανε μαζί. Αναφέρθηκε στις άρτιες σχέσεις με τους Ορθόδοξους Μητροπολίτες Λέσβου, Τήνου, Σύρου,Σάμου και στάθηκε στο γεγονός της κοινής επίσκεψης Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου, του Πάπα Φραγκίσκου και του Αρχιεπισκόπου Ελλάδος Ιερώνυμου στην Μυτιλήνη τον Απρίλιο 2016.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: ακόμα και όταν ήταν άρρωστη η μητέρα του Μητροπολίτη Χίου παρότι τον προσέγγισα δεν πήρα καμία απάντηση. Τον βλέπω σαν αδερφό μου. Είμαστε πνευματικά αδέλφια.

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου αλλά μέχρι τώρα παρά τις προσπάθειες μας δεν έχουμε λάβει απάντηση από τον Σεβάσμιοτατο Μητροπολίτη Χίου κκ. Μάρκο. Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα Chiosin.gr περιμένει την απάντηση.

[module-760]  
Πηγή: http://chiosin.gr/index.php/2015-03-04-17-45-18/9098-marko-2

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Πρόγραμμα Ενοριών 3-4 Δεκεμβρίου 2022

 Οικισμός Ενορία 3-4 Δεκεμβρίου 2022 Αγάπη Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου – Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως της Θεοτόκου  Κυριακή

Mελέτη  του Ευαγγελίου της ημέρας.

ΠΑΡΑχΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 1ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ 2 Δεκεμβρίου 2022                                   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου