Λήξη της φετινής σεζόν λειτουργίας για το Θρησκευτικό και Λαογραφικό Μουσείο στα Λουτρά της Τήνου

Σας ενημερώνουμε πως χτες ολοκληρώθηκε επιτυχώς η φετινή τετράμηνη διάρκεια λειτουργίας του Θρησκευτικού και Λαογραφικού Μουσείου των π. Ιησουιτών στα Λουτρά της Τήνου.
Το Μουσείο μας παρέμεινε φέτος ανοιχτό όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από τις 15 Ιουνίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Μ’αυτό τον τρόπο, οι συλλογές μας προσεγγίστηκαν από νέους, διαφορετικούς επισκέπτες αλλά και παλιούς, αγαπημένους που σέβονται το χώρο και την προσφορά των ανθρώπων που συνέδραμαν για την αρμονική λειτουργία του.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη και προτίμησή σας καθώς και για το ενδιαφέρον σας να γίνετε συνοδοιπόροι μας στο εγχείρημα μας, που δεν είναι άλλο από εκείνο της αναστήλωσης του μεγαλοπρεπούς Ναού του Αγίου Ιωσήφ.
Εις το επανιδείν!… και ας μην λησμονούμε πως οι πολλές φωνές ακούγονται ηχηρότερα από τις μεμονωμένες. Γι’αυτό μη διστάσετε να μας ρωτήσετε και να μάθετε για το έργο μας στο παρακάτω τηλέφωνο.
Τέλος, σε περίπτωση που επιθυμείτε να επισκεφθείτε το μουσείο σε περίοδο εκτός της καθιερωμένης λειτουργίας του μπορείτε να καλέσετε στο 6977775182 π. Φραγκίσκος.