Κάριτας Νάξου: Εκδήλωση Αγάπης

Κάριτας ΝάξουΕκδήλωση Αγάπης

Την Τετάρτη 28-12-2016 μια πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην τόσο ωραία διακοσμημένη ενοριακή αίθουσα της ενορίας της Μητροπόλεως Νάξου, σε μια άψογη συνεργασία με το συμβούλιο της τοπικής ΚΑΡΙΤΑΣ.

Για πρώτη φορά, λοιπόν, διοργανώθηκε απογευματινό τσάι και χριστουγεννιάτικο bazaar με σκοπό τη συγκέντρωση χρήματων για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Ναξου.

Την εκδήλωση προλόγισε ο εφημέριος ο οποίος αναφέρθηκε στη φιλανθρωπική δράση της ΚΑΡΙΤΑΣ τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στην ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΛΑΣ, αλλά και κατά επέκταση στην αντίστοιχη δράση της τοπικής ΚΑΡΙΤΑΣ ΝΑΞΟΥ-ΤΗΝΟΥ η οποία εκτός των άλλων συμβάλλει τα μέγιστα στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος στα νησιά Λέσβο και Χίο αλλά και αλλού, καθώς επίσης σε συνεργασία  με τις υπηρεσίες προνοίας του δήμου Ναξου και μικρών Κυκλάδων, συμβάλει στην κάλυψη βασικών αναγκών σε τρόφιμα φτωχών οικογενειών του νησιού.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο αναπληρωτής διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Νάξου κ. Κώστας Απιδόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στο συμβολικό χαρακτήρα της εκδήλωσης, στις νέες δράσεις του νοσοκομείου καθώς και στην ενδυνάμωση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού με νέες ειδικότητες.

Παράλληλα την όλη εκδήλωση ομόρφυνε με την παρουσία της η κ. Χριστίνα Περιστεράκη η οποία με την υπέροχη μελωδική φωνή της εκτελώντας τραγούδια εντέχνου ρεπερτορίου διασκέδασε και ταξίδεψε τους συνδαιτημόνες, συνοδευόμενη απο την μουσική της κ. Λίας Πρίντεζη.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Κορρέ Στυλιανό για την προσφορά του σε γλυκίσματα, αλλά και σε απαραίτητο εξοπλισμό για την εκδήλωση, καθώς την κ. Πριντεζη Τερέζα, Πρίντεζη Ελπιδα, και τη μικρή Μπιλά Τερέζα για τις υπέροχες χειροποίητες δημιουργίες που προσφέρθηκαν για το bazaar, αλλά και όλους όσους συνέβαλαν με οποιοσδήποτε τρόπο για την επιτυχία της εκδήλωσης .

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά και ελπίζουμε και ευχόμαστε η εκδήλωση αυτή να αποτελέσει την απαρχή νέων επιτυχών εκδηλώσεων με την άψογη συνεργασία και οργάνωση των φορέων της ενορίας μας.

Φ.Δ.

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

21η Κυριακή του Έτους (Κύκλος Γ)

  21η  ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, Κύκλος Γ΄ ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ (Ψλ 86 [85], 1-3) Πρόσεξε, Κύριε, και εισάκουσέ με, σώσε το δούλο σου, Θεέ

Πρόγραμμα Ενοριών 20-21/8/2022

   Οικισμός Ενορία 20–21 Αυγούστου 2022 Αγάπη Αγίου Αγαπητού – Αετοφωλιά Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Σάββατο 20.00 Άνδρος Καθεδρικού Ναού Αγίου Ανδρέα – Βωλάξ Γεννήσεως της Θεοτόκου  –

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ 20ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 17 Αυγούστου 2022 Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου