Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Λέσβος
  • Λέσβος
  • Στον Ενοριακό Ναό της Μυτιλήνης
Pin It

Στον Ενοριακό Ναό της Μυτιλήνης

Την Τετάρτη το απόγευμα τελέστηκε στον Ενοριακό ναό της Μεταστάσεως της Θεοτόκου Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από το Σεβασμιότατο π. Νικόλαο και  συλλειτούργησαν ο Γενικός Βικάριος της Επισκοπής Χίου-Λέσβου-Σάμου π. Ριχάρδος, ο εφημέριος  π. Λέων και ο Ιερομόναχος Ιησουίτης π. Tonny,  ο οποίος προσφέρει υπηρεσίες στους μετανάστες και πρόσφυγες της Λέσβου και τον τελευταίο καιρό και στο νησί της Σάμου. Δυστυχώς η πολύτιμη παρουσία του στα δύο αυτά νησιά θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Αυγούστου 2019.

Αυτή τη φορά  διαπιστώσαμε ότι αρκετοί πρόσφυγες και μετανάστες της Λέσβου έχουν μοιραστεί σε άλλες πόλεις της Ελλάδος. Συναντήσαμε όμως νέα άτομα και  μεταξύ αυτών τον νεαρό Ισραήλ από το Κονγκό,  ο οποίος είναι μουσικός και παίζει κιθάρα.  Με το μουσικό αυτό όργανο βοηθά τους συναδέλφους  του να εξασφαλίζουν την ψαλμωδία στα ασματικά μέρη της Θείας  Λειτουργίας.

Ο Ισραήλ βρίσκεται στη Λέσβο από ένα χρόνο και σπουδάζει σε ελληνικό ΕΠΑΛ, μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ελληνικά και είναι ένα καινούριο δώρο που ο Κύριος έστειλε στην Ενορίας μας της Λέσβου.

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos