Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Λέσβος
  • Λέσβος
  • ΝΥΚΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Pin It

ΝΥΚΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Με τη βοήθεια του ιερομόναχου Ιησουίτη  π. Tonny  και στον Ενοριακό Ναό της Μεταστάσεως της Θεοτόκου τελέστηκε η Πασχαλινή Αγρυπνία και η Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία με κάθε επισημότητα. Η παρουσία των  προσφύγων και μεταναστών παρόλο που έχουν μειωθεί αισθητά διότι έχουν μετατεθεί στην ενδοχώρα σε άλλες πόλεις,  ήταν και σημαντική και ενεργός. Εξ’ άλλου αυτοί οι αδελφοί είναι εκείνοι που βιώνουν και το δικό τους ιδιαίτερο Πάσχα – Πέρασμα από τη σκλαβιά στην ελευθερία. Όπως ο Εβραϊκός λαός ταλαιπωρήθηκε για να περάσει στη γη της επαγγελίας έτσι και οι αδελφοί πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στη Χώρα μας και ιδιαίτερα στα ακριτικά νησιά μας πορεύονται αργά και  με πολλά εμπόδια μέχρι να φθάσουν  στη δική του γη της επαγγελίας.

Ευχόμαστε πολύ σύντομα να γίνει αυτό το πέρασμα και να νιώσουν ότι έγινε με το χέρι του Θεού που δεν τους εγκαταλείπει  όπως και οι ίδιοι δεν τον εγκαταλείπουν.

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos