Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Λέσβος
  • Λέσβος
  • Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ
Pin It

Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ  ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ

Το εσπέρας της 8ης Δεκεμβρίου, τελέστηκε στον Ενοριακό Καθολικό Ναό της Παναγίας, στη Μυτιλήνη, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπό μας Νικόλαο, κατά την Β’ Κυριακή της Παρουσίας

Στο βίντεο μπορείτε να ακούσετε την ψαλμωδία στα λατινικά του "PaterNoster", δηλαδή της εμμελούς απαγγελίας του "Πάτερ Ημών".

Ένα μπράβο στον Πάτρικ, τον οργανίστα, και τους αδελφούς Αφρικανούς, που αποδεικνύουν ότι δεν είναι μόνο "αριθμοί μεταναστών/προσφύγων στη Μόρια", αλλά άνθρωποι και χριστιανοί, οι οποίοι στον Ναό του Θεού, στην ενορία μας της Μυτιλήνης, την Κυριακή, βρίσκουν την αξιοπρέπειά τους ως παιδιά του Θεού.

Τους προσκαλούμε και πάλι να είναι παρόντες το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία ο Αρχιεπίσκοπός μας Νικόλαος, ενθουσιασμένος από όσα είδε, ιδίοις όμμασι, για όσα η ενορία μας πράττει υπέρ των δεινοπαθούντων, επανέρχεται στη Μυτιλήνη στις 22 Δεκεμβρίου, για να συμπαρασταθεί περισσότερο σε όσους υποφέρουν, σε όσους νιώθουν μόνοι αυτές τις άγιες ημέρες, και να τους ενισχύσει με τον ευαγγελικό λόγο.

Θεία Λειτουργία στη Μυτιλήνη και συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο,
Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00

π.λ.κ

 

 

 

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos