Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Λέσβος
  • Λέσβος
  • ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΣΒΟΥ
Pin It

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΣΒΟΥ

Στη μία το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου ο Αποστολικός Νούντσιος, ευρισκόμενος στη Λέσβο για την εορτή του Αγίου Βαλεντίνου και συνοδευόμενος από τον Αρχιεπίσκοπο π, Νικόλαο, τον Γενικό Βικάριο της Επισκοπής Χίου, Λέσβου και Σάμου,π. Ριχάρδο Ταράσκεβιτς και τον εφημέριο Χίου και Λέσβου επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Λέσβου κ. Σπύρο Γαληνό.

Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδια ατμόσφαιρα.

Ο Αποστολικός Νούντσιος μετέφερε στο Δήμαρχο τους χαιρετισμούς του Αγίου Πατέρα και τον βεβαίωσε για τις όμορφες αναμνήσεις που διατηρεί από την επίσκεψή του στο νησί τον Απρίλιο του έτος 2016 και τον ευχαρίστησε για μια φορά ακόμη για τη μεγάλη φροντίδα που δείχνει η τοπική αυτοδιοίκηση του νησιού για τους πρόσφυγες και μετανάστες που έχουν εγκλωβιστεί στο νησί.

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Αποστολικό Νούντσιο για την επίσκεψή του και τον βεβαίωσε για την αρμονική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της τοπικής αυτοδιοίκησης του νησιού με την Καθολική Εκκλησία. Επανέλαβε και το μεγάλο ευχαριστώ για την αμέριστη συμπαράσταση του Πάπα Φραγκίσκου προς το νησί που εκδηλώθηκε με την επίσκεψη του το 2016 και την προσφορά του τόσο προς την τοπική αυτοδιοίκηση όσο και την Ορθόδοξη Εκκλησία για τους σεισμοπαθείς του νησιού.

Ο Αποστολικός Νούντσιος πρόσφερε στο Δήμαρχο μετάλλιο εκ μέρους του Αγίου Πατέρα και ο Δήμαρχος ειδικό λεύκωμα που αφορά το νησί.

 

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos