Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Λέσβος
  • Λέσβος
  • ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΒΟ
Pin It

ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΒΟ

Με την ευκαιρία των 81ων γενεθλίων  Σας, Άγιε Πατέρα η ενοριακή Καθολική κοινότητα της Λέσβου σας απευθύνει εγκάρδιες ευχές για μακροημέρευση και  συνέχιση της ιεραποστολικής αποστολής ανά τα έθνη.

Η Λέσβος είχε τη χαρά και την τιμή να σας δεχθεί τον Απρίλιο του 2016 μαζί με την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη  Βαρθολομαίο και τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. Αυτή η επίσκεψη ήταν μια τριπλή ευλογία για το νησί. Με ευγνωμοσύνη ενθυμούμεθα το πέρασμα σας από το νησί και την μεγάλη αγκαλιά σας  στην οποία δεχθήκατε μόνο τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες αλλά και όλους τους ευγενείς και φιλόξενους κατοίκους της Λέσβου.

Συνεχίσουμε να αγκαλιάζουμε τους δυστυχισμένους αυτούς ανθρώπους που αναζητούν μια γη της επαγγελίας και τους μεταφέρουμε συχνά την αγάπης σας και  ενδιαφέρον σας για τους πρόσφυγες και μετανάστες όπως η Αγία οικογένεια αναζήτησαν τόπο στο κατάλυμα που λέγεται νησί της Λέσβου, αλλά και της Χίου και της Σάμου.

Προσευχόμαστε για Σας, Σας αγαπούμε, Σας υπακούμε και Σας ευχόμαστε να είστε σώος , υγιής, μακροημερεύων  και ορθοτομών τον λόγον της Αληθείας που έγινε σάρκα για να σώσει κάθε άνθρωπος καλής θέλησης.

Εις πολλά έτη Άγιε Πατέρα ! 

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos