Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Λέσβος
  • Λέσβος
  • «….Τότε είναι βέβαιο πως οι διακοπές σας δεν θα είναι ωφέλιμες μόνο για σας, αλλά και για όσους θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν μαζί σας». (Από την επιστολή της Ιεράς Συνόδου)
Pin It

«….Τότε είναι βέβαιο πως οι διακοπές σας δεν θα είναι ωφέλιμες μόνο για σας, αλλά και για όσους θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν μαζί σας». (Από την επιστολή της Ιεράς Συνόδου) 


Το καλοκαίρι, το να υπάρχει ένας αλλοδαπός ιερέας που να κάνει τις διακοπές του στα ωραία νησιά μας και ταυτόχρονα να θέλει να βοηθήσει τους τοπικούς εφημερίους και να εξυπηρετήσει λειτουργικά κάποια ενορία, είναι σίγουρα ευλογία εξ ουρανού!

Τέτοια ευπρόσδεκτη ευλογία αποτελεί αυτή την περίοδο η παρουσία ενός Ολλανδού ιερέα στη Λέσβο, του π. Μάρτιν από το Άμστερνταμ. Ο ιερέας παρότι μένει στον Μόλυβο, αρκετά μακριά από την πρωτεύουσα του νησιού, θέλησε με πολύ μεγάλη διαθεσιμότητα να κατεβαίνει κάθε Κυριακή στη Μυτιλήνη και να τελεί τη Θεία Λειτουργία ως και τα τέλη περίπου του Αυγούστου.

Μεγάλη βοήθεια για τον τοπικό εφημέριο, ειδικά αυτή την περίοδο που οι αλλαγές στα ωράρια των πλοίων μεταξύ Χίου και Λέσβου, τον εμποδίζουν να τελέσει την Θεία Λειτουργία το Σαββατοκύριακο στη Μυτιλήνη, παρά μόνο σε κάποια καθημερινή μέρα.

Η ενορία μας ευχαριστεί θερμά τον π. Μάρτιν για τη γενναιόδωρη προθυμία του, καθώς τις επόμενες Κυριακές θα συνεχίζει να σπέρνεται ο λόγος του Θεού στους Χριστιανούς που προσέρχονται σ΄αυτή την ακριτική ενορία.

π.Λ

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos