Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Λέσβος
  • Λέσβος
  • Λιτάνευση των λειψάνων του Αγίου Βαλεντίνου
Pin It

Λιτάνευση των λειψάνων του Αγίου Βαλεντίνου


Με τη λιτάνευση των λειψάνων του Αγίου Βαλεντίνου από την καθολική εκκλησία της Μυτιλήνης στην οδό Ερμού και στην Προκυμαία της πόλης, ολοκληρώθηκαν οι 15θήμερες εκδηλώσεις για «τον Άγιο Βαλεντίνο της Μυτιλήνης» που οργανώθηκαν άλλες από εθελοντές της οργάνωσης ΙΔΕΑ και άλλες από το Δήμο Λέσβου. Εντυπωσιακή η συμμετοχή στη θεία λειτουργία που προηγήθηκε αλλά και στη λιτανεία Αφρικανών μεταναστών και προσφύγων στη Μυτιλήνη από το Κονγκό και τη Νιγηρία. Δυο μάλιστα από αυτούς κρατούσαν τα λείψανα του Αγίου μαζί με καθολικούς ιερείς.

Ο Αρχιεπίσκοπος παντός Αιγαίου της Καθολικής Εκκλησίας κ. Νικόλαος δήλωσε ευχαριστημένος από τις εκδηλώσεις και ευχαρίστησε τους πολλούς Ορθοδόξους της Μυτιλήνης που παρακολούθησαν τη θεία λειτουργία και τη λιτάνευση. Ας σημειωθεί ότι παρών στις εκδηλώσεις ήταν και ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός.

Στρατής Μπαλάσκας / ΑΠΕ - ΜΠΕ

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos