Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Λέσβος
  • Λέσβος
  • Η Καθολική Εκκλησία στηρίζει τους πρόσφυγες στη Λέσβο
Pin It

Η Καθολική Εκκλησία στηρίζει τους πρόσφυγες στη Λέσβο

Η Καθολική Εκκλησία, μέσω του επίσημου Φιλανθρωπικού Έργου της, ονομαζόμενο Caritas = αγάπη, φιλανθρωπία συνεχίζει τη συνέχιση της συνεργασίας της με το ξενοδοχείο Silver Bay στη Λέσβο για το διάστημα 1/9/2016 μέχρι 31/12/2016.
Μετά από σύσκεψη των αρμοδίων της Κάριτας που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τον περασμένο Ιούνιο, κρίθηκε αναγκαία η διατήρηση της συνεργασίας με το ξενοδοχείο, ώστε να μην αναγκαστούν οι άνθρωποι που φιλοξενούνται εκεί να γυρίσουν στο Καρά Τεπέ.
Σε συνεργασία με την ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ και με την οικονομική συμμετοχή της ΚΑΡΙΤΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, η ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΛΑΣ θα συνεχίσει το έργο αυτό στη Λέσβο. Αυτή τη στιγμή, φιλοξενούνται εκεί 220 πρόσφυγες, κυρίως γυναίκες και παιδιά.
Ο προϋπολογισμός στο συγκεκριμένο πρόγραμμα στέγασης προσφύγων στη Λέσβο για το προαναφερθέν διάστημα ( 1/9/2016 – 31/12/2016 ) ανέρχεται στα 854.050 Eυρώ.

Πηγή:lesvosnews


 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos