Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Σάμος
  • Σάμος
  • ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ
Pin It

ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

Προχθές, Μεγάλη Τετάρτη, πραγματοποιήθηκε η ακολουθία του Δρόμου του Σταυρού στην ενορία μας από τον π. Δημήτριο Δαλέζιο του τ. Ιησουιτών ο οποίος ήρθε από το νησί της Τήνου για να εξυπηρετήσει αυτές τις Άγιες ημέρες την ενορία μας. Πιστοί άρχισαν να έρχονται από πολύ νωρίς στην εκκλησία για να κάνουν δοκιμή τους ύμνους που θα ακούγονταν στην ακολουθία. Με την παρουσία του ιερέα, δόθηκε η ευκαιρία σε όλους να εξομολογηθούν έτσι ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για τις Άγιες μέρες αυτές που έρχονται.

Ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο και τον εφημέριο μας που μερίμνησαν για άλλη μία χρονιά όπως και τις προηγούμενες, να μας εξασφαλίσουν την παρουσία του ιερέα στην ενορία από την αρχή της Μεγάλης εβδομάδας, όπως και τον π. Δημήτριο που χωρίς δισταγμό απάντησε θετικά στο αίτημα των ανωτέρω χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, να έρθει να εξυπηρετήσει την μικρή μας ενορία και μη σκεπτόμενος την ταλαιπωρία που θα είχε εκείνος αλλά με μόνη σκέψη ότι θα βοηθήσει με αυτό τον τρόπο την ενορία, θέτοντας τον εαυτό του στην υπηρεσία των αδελφών του, τους ευχαριστούμε πολύ και τους τρείς .

Δ. Μάριος Φ.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos