Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Σάμος
  • Σάμος
  • ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ ΣΤΗ ΣΑΜΟ
Pin It

ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ ΣΤΗ ΣΑΜΟ

Τη Μεγάλη Πέμπτη 5-4-2018 το βράδυ τελέστηκε η Ακολουθία του Μυστικού Δείπνου και ξεκίνησε επίσημα το Πασχαλινό τριήμερο στην ενορία μας, κατά το οποίο η Εκκλησία μας ανάμνηση της παράδοσης του Μυστηρίου της Ευχαριστίας, του Πάθους του Ιησού και της ένδοξης Ανάστασής του. 

Ακούσθηκαν  αναγνώσματα από το Βιβλίο της Εξόδου όπου εξιστορεί το πρώτο Πάσχα των Εβραίων αλλά και η επιστολή από τον Απόστολο Παύλο προς Κορινθίους όπου αναφέρει την ίδρυση της Θείας Ευχαριστίας. Τέλος ακολούθησε το Ευαγγέλιο όπου αναφέρεται στο πλύσιμο των ποδιών των μαθητών από τον Ιησού αλλά και στην προδοσία του Ιησού Χριστού από τον Ιούδα. 

Στη Θεία Λειτουργία προΐστατο  ο π. Αρθούρος, ο οποίος ήρθε από την Πολωνία για να εξυπηρετήσει την ενορία μας αυτές τις Άγιες μέρες. Τον ευχαριστούμε θερμά για την μεγάλη του προσφορά προς την ενορία με την ενεργό παρουσία του

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos