Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Σάμος
  • Σάμος
  • ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ
Pin It

ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ

Μετά το πέρας της Θειας Λειτουργίας παρατέθηκε Γεύμα από την ενορία προς τους ενορίτες και τους πρόσφυγες που συμμετείχαν στην Θεία Λειτουργία μετά από την πολύτιμη βοήθεια της Επισκοπής Χίου, της Κάριτας της Αρχιεπισκοπής Szczecinsko Kamienskiej Πολωνίας και της κοινότητας της Σύρου του Τάγματος των Αδελφών του Ελέους.

Ιδιαίτερα ευτυχής για αυτήν την πράξη αγάπης ένας πρόσφυγας ευχαριστώντας μας είπε ότι : «Σας ευχαριστούμε για το αυτή την πράξη αγάπης γιατί αισθανθήκαμε ζεστασιά και μας κάνατε να αισθανθούμε ανθρώπινα. Εδώ στην Εκκλησία καταλαβαίνουμε ότι μόνο ο Ιησούς και η Εκκλησία του δεν μας έχει εγκαταλείψει.

Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν οικονομικά για να πραγματοποιηθεί αυτό το γεύμα αγάπης αλλά και όσους βοήθησαν με την εθελοντική τους εργασία για να πραγματοποιηθεί αυτό το γεύμα.

Δεν είναι εύκολο μια ενορία με ένα τακτικό ετήσιο προϋπολογισμό δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ, να μπορεί να ανταποκρίνεται στις πολλαπλάσιες οικονομικές ανάγκες της για να μπορεί να συνεχίζει την ποιμαντική και κοινωνική της αποστολή  προς τους αδελφούς μας.

Τώρα καταλαβαίνουμε τα λόγια του Επισκόπου μας που συχνά  επαναλαμβάνει :«ευτυχώς που υπάρχουν φτωχοί για να βοηθούν τους φτωχούς»!

υμφ 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos