Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Σάμος
  • Σάμος
  • «Έλα, έλα Ελπίς αιώνων», «Venez divin Messie»
Pin It

«Έλα, έλα Ελπίς αιώνων», «Venez divin Messie»

Η ενορία  μας της Μεταστάσεως της Θεοτόκου στη Σάμο,συνεχίζει την προετοιμασία της για την εορτή και Πανήγυρη των Χριστουγέννων. 

Θα θυμηθούμε τον πρώτο ερχομό του Υιού του Θεού ανάμεσα στους ανθρώπους και ο νους και η καρδιά μας θα προετοιμαστεί για τον δεύτερο ερχομό του Χριστού στο τέλος των καιρών.

Μια ομάδα από μετανάστες εδώ και λίγες μέρες  ξεκίνησε να προετοιμάζει τους ύμνος που θα ψάλλει  κατά τις εορτές των Χριστουγέννων.

Την Κυριακή αυτή, 17 Δεκεμβρίου 2017, τρίτη Κυριακή του Ερχομού και πρώτη ημέρα της ενιαήμερης  προετοιμασίας των Χριστουγέννων ο Ναός ήταν γεμάτος από πιστούς που ήλθαν να ακούσουν  το λόγο του Θεού και να τον δοξολογήσουν ψέλνοντας στα Ελληνικά και στα Γαλλικά.

Είμαστε χαρούμενοι, διότι ο Επίσκοπός μας θα μας στείλει για τις εορτές των Χριστουγέννων τους δύο ιερείς  της Μοναχικής Κοινότητας του Ενσαρκωμένου Θείου Λόγου που εδρεύει στην Ξιναρα  Τήνου για να τελέσουν μαζί μας τα ιερά Μυστήρια. Τους περιμένουμε με πολλή χαρά.

υμφ

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos