Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Άνδρος
  • Άνδρος
  • Προσκυνηματικό Ταξίδι στο νησί της Άνδρου
Pin It

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ
ΝΑΞΟΥ-ΤΗΝΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ

ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΚΑΘΟΛ. ΙΕΡΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
ΧΩΡΑ ΑΝΔΡΟΥ

 


 

Διοργανώνεται Προσκυνηματικό Ταξίδι στο νησί της Άνδρου, για την εορτή του Αγίου Ανδρέα Αποστόλου, του Πρωτοκλήτου. Το Πρόγραμμα έχει ως εξής:

*Αναχώρηση από Τήνο για Άνδρο το Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015, ώρα 2.30 μ.μ. με το ΟΓ SUPER FERRY II. Στις 6 μ.μ. συμμετοχή στον Αρχιερατικό Εσπερινό προς τιμήν του Αγίου Ανδρέα, στον «Καθεδρικό Καθολικό Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Ανδρέα, στη Χώρα της Άνδρου. Στη συνέχεια μετάβαση στο Ξενοδοχείο που βρίσκεται στη Σάριζα. Βραδινό φαγητό στο Ξενοδοχείο με τη συντροφιά ζωντανής μουσικής.
*Την Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, μετά από το πρωινό, μετάβαση στον Ενοριακό Ναό του Αγίου Ανδρέα, για τη συμμετοχή, στις 10 π.μ., στην Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Ανδρέα. Ακολουθούν: Ξενάγηση στο νησί της Άνδρου, φαγητό. Αναχώρηση για Τήνο στις 8 μ.μ.

*Δηλώσεις συμμετοχής από τους ενδιαφερόμενους έως και την Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, στον π. Φραγκίσκο Βιδάλη - Τηλ. 22830-51326 και 6977775182.
Στο Προσκυνηματικό ταξίδι για την Εορτή του Αγίου Ανδρέα στην Άνδρο, θα συμμετέχουν και Προσκυνητές από τη Σύρο με την διοργάνωση του Συνδέσμου Ελλήνων Καθολικών Σύρου.

Ο εφημέριος Άνδρου
Π. Φραγκίσκος Βιδάλης
 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos