Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ

Η παγκόσμια ημέρα νεολαίας  δεν δημιουργεί καμία ανησυχία  όσον αφορά την ασφάλεια  και αναγγέλλεται ως μία μεγάλη γιορτή ανάλογη με όλες τις προηγούμενες. Αυτό ανάφερε στα μικρόφωνα του Ραδιοφωνικού Σταθμού του Βατικανού,  ο π.   Federico Lombardi, ο οποίος και με τη λήξη της παγκόσμιας ημέρας νεολαίας, θα συμπληρώσει δέκα χρόνια υπηρεσίας  στη  Διεύθυνσης του Γραφείου Τύπου της Αγίας Έδρας.

“Ανησύχησα και είχα τον πειρασμό να ζητήσω και να μάθω από τους διοργανωτές – ποιο είναι το κλίμα που επικρατεί στην πόλη της γιορτής – ώστε να μπορέσω με σιγουριά να βεβαιώσω, ότι υπάρχει πλήρης ασφάλεια και ηρεμία. Και πράγματι έλαβα από όλους τους θεσμούς και οργανώσεις τις διαβεβαιώσεις που επιθυμούσα, για να μπορώ αυτή τη στιγμή να βεβαιώσω, ότι όλα είναι κατά τέτοιο τόπο προετοιμασμένα, ώστε να είναι μια αληθινή μεγάλη γιορτή για τη νεολαία μέσα σε ένα περιβάλλον ασφάλειας, ειρήνης και γαλήνης.

Για το ιστορικό αυτό γεγονός της Κρακοβίας λοιπόν εμείς πηγαίνουμε με απόλυτη ηρεμία  και γαλήνη, με τη βεβαιότητα  ότι θα είναι μια μεγάλη γιορτή» και ολοκλήρωσε λέγοντας: δεν υπάρχουν ομάδες νέων που ακύρωσαν την συμμετοχή  τους,  αντιθέτως, όλες οι ομάδες συνεχίζουν να καταφθάνουν και να προσθέτουν το δικό τους ενθουσιασμό στον ενθουσιασμό όσων ήδη ευρίσκονται στον τόπο της γιορτής».

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΤΕΑΤΡΤΗ ΤΗΣ 7ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 21 Φεβρουαρίου 2024               Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου