Η ΩΡΑ ΤΗΣ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΡΙΕΣ ΜΑΣ

Η ΩΡΑ ΤΗΣ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΙΣ  ΕΝΟΡΙΕΣ ΜΑΣ

Προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τους μόνιμους κατοίκους, παραθεριστές ή επισκέπτες που επιθυμούν  να γνωρίζουν την ώρα που τελείται Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΝΟΡΙΕΣ ΜΑΣ (Σάββατο απόγευμα και Κυριακή), ετοιμάσαμε  ένα κατάλογο, ο οποίος θα  ανανεώνεται κάθε  Σάββατο πρωί, με τη βοήθεια των εφημερίων  τους οποίους παρακαλούμε να μας ενημερώνουν

Πως θα βρείτε την ώρα:

Όταν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας kantam. gr. κάνετε  κλικ στον τίτλο  η ώρα  της Θείας Λειτουργίας της Κυριακής στις ενορίες μας  και θα έχετε μία πλήρη εικόνα.

Οι ενορίες αναφέρονται  χωριστά για κάθε ένα από τα οκτώ νησιά και με αλφαβητική σειρά του ονόματος της πόλης ή του χωριού στο οποίο ανήκουν.

 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Γενική ακρόαση του Πάπα Φραγκίσκου, 29 Νοεμβρίου 2023

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ                                                                           Αίθουσα Παύλος Στ’ Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023     Κατήχηση. Το πάθος για τον ευαγγελισμό: ο αποστολικός ζήλος του πιστού.

ΦΡΑΣΕΙΣ_ΚΑΙ_ΙΔΕΕΣ_ΓΙΑ_ΜΕΛΕΤΗ.jpg

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023               Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου