Η Καθολική Εκκλησία στηρίζει τους πρόσφυγες στη Λέσβο

Η Καθολική Εκκλησία στηρίζει τους πρόσφυγες στη Λέσβο

Η Καθολική Εκκλησία, μέσω του επίσημου Φιλανθρωπικού Έργου της, ονομαζόμενο Caritas = αγάπη, φιλανθρωπία συνεχίζει τη συνέχιση της συνεργασίας της με το ξενοδοχείο Silver Bay στη Λέσβο για το διάστημα 1/9/2016 μέχρι 31/12/2016.
Μετά από σύσκεψη των αρμοδίων της Κάριτας που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τον περασμένο Ιούνιο, κρίθηκε αναγκαία η διατήρηση της συνεργασίας με το ξενοδοχείο, ώστε να μην αναγκαστούν οι άνθρωποι που φιλοξενούνται εκεί να γυρίσουν στο Καρά Τεπέ.
Σε συνεργασία με την ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ και με την οικονομική συμμετοχή της ΚΑΡΙΤΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, η ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΛΑΣ θα συνεχίσει το έργο αυτό στη Λέσβο. Αυτή τη στιγμή, φιλοξενούνται εκεί 220 πρόσφυγες, κυρίως γυναίκες και παιδιά.
Ο προϋπολογισμός στο συγκεκριμένο πρόγραμμα στέγασης προσφύγων στη Λέσβο για το προαναφερθέν διάστημα ( 1/9/2016 – 31/12/2016 ) ανέρχεται στα 854.050 Eυρώ.

Πηγή:lesvosnews

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

3η Κυριακή του Πάσχα (B)

3η   ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ (B)     ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Ψλ 66[65],1-2                         Αλαλάξετε στο Θεό όλη η γη, ψάλετε στη δόξα του Ονόματός

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 2ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 18 Μαΐου 2024   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου