Hong Kong: Συνελήφθη ο Καρδινάλιος Τζόζεφ Ζεν – Ανησυχία της Αγίας Έδρας

 

Ανταπόκριση από την Ιταλία για την ΕΡΤ: Κρίστιαν Μαυρής

Συνελήφθη χθες το βράδυ από τις Αρχές του Hong Kong ο Καρδινάλιος Τζόζεφ Ζεν σε σχέση με τον ρόλο του ως διαχειριστής του “612 Humanitarian Relief Fund”, το οποίο υποστήριξε τους υπέρ της Δημοκρατίας διαδηλωτές στην πληρωμή των νομικών τελών που αντιμετώπιζαν.

Καρδινάλιος Ζεν Σύμφωνα με επικοινωνία του Γραφείου Τύπου της Αγίας Έδρας με τον διαπιστευμένο Τύπο, “η Αγία Έδρα έμαθε με ανησυχία την είδηση της σύλληψης του Καρδινάλιου Ζεν και παρακολουθεί την εξέλιξη της κατάστασης με μεγάλη προσοχή”.

(πηγή: www.ertnews.gr)

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

22 Μαΐου Μνήμη της Αγίας Ρίτας

Η Αγία Ρίτα γεννήθηκε στην πόλη Cascia το 1380.Ήταν μοναχοπαίδι γονέων προχωρημένων σε ηλικία, οι οποίοι απέκτησαν τη Ρίτα ύστερα από δώδεκα χρόνια γάμου.Δικαίως, λοιπόν,

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ 5ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 22 Μαΐου 2025   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι το Πνεύμα